Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Menumenu
Home Shop
Over ons
FAQ Blog Contact

grijsdekkende haarkleuring

Grijsdekkende haarkleuring van WECOLOUR is ontstaan vanuit de gedachte dat mooi grijs haar ook geverfd kan worden zonder de haarkleuring van de drogisterij. De haarkleuring is van kappers kwaliteit, zo puur mogelijk met een natuurlijke grijsdekking. Veel beter en zachter voor je haar waardoor je haar glanst en de kleur lang mooi blijft.

Grijsdekkende haarkleuring  is 6 maanden na opening houdbaar, dus ook goed te gebruiken om je grijze uitgroei te kleuren. Via de kleurentool krijg je advies. Weet je welke grijsdekkende haarkleuring je wilt kopen om je grijze haren te kleuren, bestel dan direct. Maak nu voordelig kennis met de grijsdekkende haarkleuring van WECOLOUR en krijg je direct €10 korting op je eerste bestelling.

grijsdekkende haarkleuring


Kwaliteit gegarandeerd
Verf
je haar
Succes
verzekerd!
Onze klanten aan het woord

Ik ben erg tevreden over dit product! Fijn ook dat je om ter kennismaking een leuke korting krijgt. Ik heb vrij lang haar maar heb het met 1 verpakking prima kunnen kleuren. Mijn haar glanst ook weer! 

Natasja, 10/03/2018

Hele fijne milde haarverf en een uitstekende service. Mijn mahonieroodbruin viel nogal paars uit. Op mijn vraag wat ik daaraan kon doen kreeg ik direct een andere kleur verf opgestuurd. Met deze verf hoef je zelfs niet twee weken te wachten met opnieuw kleuren, dus binnen een week twee keer gekleurd. Dat bewijst wel hoe mild de verf is. Echt super!

Sandra, 06/09/2017