Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Menumenu
Home Shop
Over ons
FAQ Blog Contact

Grijze haren verven

haar-kleurengrijze-haren-vervenWECOLOUR is ontstaan vanuit de gedachte dat grijze haren ook mooi geverfd kunnen worden zonder de verfpakketjes van de drogisterij. Kappers kwaliteit haarverf ontwikkeld en getest vanuit onze kapsalon waar we meer dan 20 jaar ervaring hebben met grijze haar verven.

De pigment die in de haar kleuren zit, geeft je grijze haren een mooie, natuurlijke kleur die lang houdt. De haarverf heeft geen ammonia, waardoor het een neutrale geur heeft. Toch zijn de haar kleuren 100% grijsdekkend en is het veel beter dan de haarverf waarmee je grijs haar verft die je bij de drogist koopt. De  haarverf is er in 18 kleuren. Voor een goede dekking om grijs haar te verven, kan je het beste een natuurkleur nemen. Omdat er geen ammonia en ppd in de haarverf zit, krijg je de beste dekking als je 1 kleur donkerder neemt.

WECOLOUR_haar_kleuren

Waarom verven mensen grijze haren met WECOLOUR? 

  1. De haarverf is zo puur mogelijk, dus zonder ammonia, parabenen, ppd, sls en resorcinol.
  2. Vandaag besteld is morgen in huis (van maandag tot vrijdag)
  3. Geen verzendkosten
  4. Een kwaliteitsproduct die makkelijk aan te brengen is met 100% grijsdekking
  5. Een mooie, complete verpakking met een heldere gebruiksaanwijzing
  6. Je kunt er meerdere keren mee doen, de haar kleuren zijn 6 maanden na opening houdbaar
  7. Niet goed, geld terug! 

Via de online kleurentool krijg je advies voor de juiste dekking van je grijze haren. Weet je al welke kleur je wilt, bestel dan direct. Onze trouwe klanten beoordelen onze haarverf met een 8.4! Wil je reviews lezen, ga dan naar Kiyoh. Maak nu voordelig kennis met WECOLOUR en maak een account aan bij het bestellen. Dan krijg je direct €10 korting op je eerste bestelling.

Grijze haren verven


Kwaliteit gegarandeerd
Verf
je haar
Succes
verzekerd!
Onze klanten aan het woord

Het is een top product, echt de beste haarverf die ik ken. Het dekt de grijze haren 100%, tevens krijg je geen last van je hoofdhuid. Ik zou geen andere verfproducten meer willen. 

A. Pluijm, 12/09/2018

Fijne website, en ideaal dat je op deze manier professionele haarverf thuis kunt gebruiken, scheelt tijd en geld. Het resultaat was prachtig. Geen grijze haren meer te zien en mijn haar ziet er heel gezond uit.

Carolien uit Katwijk