Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu
  5 euro korting met code BLACKFRIDAY2020

  Haar donkerder verven met een mooi, glanzend resultaat en gezonde haarverf

  Wil je je haar donkerder verven, dan kan dat eigenlijk altijd. WECOLOUR haarverf is geschikt om je haar vier tinten donkerder te maken. De haarverf voor thuis is ontstaan vanuit de gedachte dat mooi donker geverfd haar ook kan zonder de haarverf van de drogisterij die meestal schadelijk is voor je haar. De haarverf, zo puur mogelijk met een natuurlijke dekking, ook voor grijs haar. En uiteraard dierproef vrij! Na opening is de haarverf 12 maanden houdbaar, dus je kunt er meerdere keren je uitgroei mee verven. 

  De haarverf is zo puur mogelijk, heel zacht voor je haar en heeft een perfecte dekking. Onze trouwe klanten beoordelen onze haarverf met een 8.7! Je kunt de kleurentool gebruiken. Dan weet je precies met welke haarkleuren je jouw haar donkerder kan verven. Weet je al met welke haarverf je je haar donkerder wilt verven, bestel dan direct uit een van de 32 kleuren. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld wordt jouw pakketje dezelfde dag nog verzonden.

   

  haar donkerder verven


  Kwaliteit gegarandeerd
  Onze klanten aan het woord

  Ik gebruik de haarverf nu ruim twee jaar en zelfs mijn kapper staat versteld van het resultaat. Sinds ik de haarverf van WECOLOUR koop wordt de kwaliteit van mijn haar iedere keer beter. Voor mij geen andere haarverf meer!

  Gerda uit Nijkerkerveen

  De haarverf van We Colour is absoluut geweldig. Zeer zacht voor het haar( heb heel fijn haar), gemakkelijk aan te brengen. Zeer prettig ruikende haarverf. Pakketje past in de brievenbus en alles wat je nodig hebt om het haar te verven, zit erbij.  Ben superblij dat ik We Colour ontdekt hebt, gebruik alleen nog deze haarverf!

  Coby