Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Menumenu
Home Shop
Over ons
FAQ Blog Contact

Haar kleuren

Haar kleuren van WECOLOUR is ontstaan vanuit de gedachte dat mooi gezond geverfd haar ook kan zonder de schadelijke haarkleuren van de drogisterij. Kapperskwaliteit haarkleuring, zo puur mogelijk, zonder ammonia, resorcinol en parabenen. En uiteraard dierproef vrij! 

De haar kleuren zijn veel zachter en beter voor je haar, het prikt niet, ruikt neutraal en kan geschikt zijn voor mensen die een allergische reactie krijgen op haar kleuren. De haarkleuring geeft glans en verzorging aan je haar. De haarkleur blijft lang mooi en de haarkleuring is na opening nog 12 maanden houdbaar. Via de haarkleur adviestool krijg je kleuradvies op maat. Weet je al welke kleur haarverf je wilt kopen, bestel dan direct. Maak nu voordelig kennis met de haarverf en krijg direct €10 korting op je eerste bestelling.

Waarom WECOLOUR haarkleuren?

Als je op zoek bent naar een verf om je haar te kleuren, is het belangrijk om te weten dat haar kleuren altijd belastend is. Doordat er in de haarkleuring schadelijke stoffen zitten, droogt je haar uit, wordt het poreus en op den duur, droog en dood. Je haar kleuren met WECOLOUR voorkomt dit. Onze haarkleuren zijn zo gemaakt dat het je haar veel minder beschadigt en toch krijg je een natuurlijke, mooie dekking. De haar kleuren zijn verkrijgbaar in 23 kleuren. Je kunt het online bestellen en dan wordt het dezelfde dag (op werkdagen) nog verzonden. Naast haar kleuren hebben we ook haarverzorgingsproducten en haarstyling. Net als onze haarkleuren zijn ook deze producten gemaakt op onze " as pure as possible" filosofie. Geen sulfaten, parabenen en siliconen, veel zachter en beter voor je haarkleur en je hoofdhuid. Combineer je een van deze producten met haarkleuren, dan krijg je korting op alle producten.

Haar kleuren


Kwaliteit gegarandeerd
Verf
je haar
Succes
verzekerd!
Onze klanten aan het woord

Voorheen verfde ik mijn haren met "natuurtint". Laatste tijd irritatie, wondjes op mijn hoofd, hals en oren. Zou eigenlijk daardoor stoppen met verven. Dankzij WECOLOUR kan ik voorlopig mijn grijze haren dekken. Na het wassen zijn je haren zijdezacht. Ik gebruik ook de shampoo en conditioner. Compliment voor de service en advies!

Dina, 07/11/2017

De producten zijn duidelijk aangegeven en de levering was snel. Al met al een fijne webshop.

Henriëlle 03/11/2017