Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Menumenu
Home Shop
Over ons
FAQ Blog Contact

Haar kleuren zonder ammoniak

Haarverf zonder ammoniak

WECOLOUR is ontstaan vanuit de gedachte dat mooi gekleurd haar ook kan zonder de verfpakketjes van de drogisterij. Haar kleuren zonder ammoniak, ontwikkeld en getest vanuit onze kapsalon waar we meer dan 20 jaar ervaring hebben met haarkleuring. Haar kleuren zonder ammoniak en ppd, met een goede grijsdekking en een mooie kleur die niet vervaagt. 

WECOLOUR haarverf

Er zijn een aantal dingen waar je aan moet denken als je je haar gaat kleuren. Ben je voor meer dan 50% grijs, dan kan je beter gaan voor een natuurkleur. Dit zijn de kleuren met .0 erachter, bijvoorbeeld 3.0 (donkerbruin). De verf mag dan nog niet gemengd zijn met de activator. Als je haar beschadigd of poreus is, zal je zien dat de kleur anders kan uitvallen en vaak is dit donkerder. Je kunt dus beter een lichtere kleur bestellen dan dat de kleur te donker wordt. Ben je meer dan 50% grijs, kleur je haar dan met een kleur die 1 tint donkerder is dan je normaal doet. Haar kleuren zonder ammoniak geeft dan de juiste dekking. Ga je lichter, dan kan het zijn dat de dekking niet optimaal is.

Waarom bestellen mensen haar kleuren zonder ammoniak bij WECOLOUR? 

  1. De kappers kleuring is zo puur mogelijk en verzorgt je haar
  2. Het is geheel grijsdekkend en geeft je haar een mooie glans
  3. De haar kleuring heeft een neutrale geur omdat er geen ammonia in zit
  4. Je kunt de verf meerdere keren gebruiken
  5. Vandaag besteld is morgen in huis (van maandag tot vrijdag)
  6. Geen verzendkosten
  7. Een mooie, complete verpakking met een heldere gebruiksaanwijzing
  8. En alles voor slechts €19,95

Onze trouwe klanten beoordelen onze haar kleuren zonder ammoniak met een 8.4! Wil je reviews lezen, ga dan naar Kiyoh. Via de online kleurentool krijg je advies, zodat je de juiste kleur en dekking krijgt. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op. Maak nu voordelig kennis met WECOLOUR  zonder ammoniak en maak een account aan tijdens je aankoop. Dan krijg je direct €10 korting op je eerste bestelling.  

Haar kleuren zonder ammoniak


Kwaliteit gegarandeerd
Verf
je haar
Succes
verzekerd!
Onze klanten aan het woord

Ik ben erg tevreden over dit product! Fijn ook dat je om ter kennismaking een leuke korting krijgt. Ik heb vrij lang haar maar heb het met 1 verpakking prima kunnen kleuren. Mijn haar glanst ook weer! 

Natasja, 10/03/2018

Ik ben heel tevreden over het product. Mooie kleur, goede dekking en heel fijn dat je het na opening gewoon kan bewaren voor de volgende keer, want ik gebruik nooit een hele fles. Zeker niet als het gaat om uitgroei bij te werken. Ook alle informatie en tips in de blog vind ik heel nuttig en bruikbaar.

Monique, 07/11/2017