Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Menumenu
Home Shop
Over ons
FAQ Blog Contact

Haar verven

Ongewenste grijze haren, of gewoon toe aan een andere look? De logische stap die de meeste mensen in zo’n geval zetten, is een bezoek aan de kapper. Daar gebeurt het grondig en goed, is de heersende gedachte. En dat klopt. Maar wat veel mensen (nog) niet weten, is dat het professioneel verven van haar ook gewoon thuis kan. Je haar verven kan, zonder de nadelen van haarverf van de drogisterij of een dure kappersbehandeling! Om die reden heeft WECOLOUR een eigen haarverflijn ontwikkeld, die in kwaliteit niks onderdoet voor de verf die jouw eigen kapper gebruikt. Met als grote verschil dat jij veel minder geld kwijt bent en zelf, in jouw eigen huis, in jouw eigen tijd, je haar verft. En, ook niet onbelangrijk: onze verf bevat geen ammoniak, PPD, parabenen of andere schadelijke stoffen.

haar-verven

Grijs haar verven

De meeste mensen die hun haar verven, doen dat omdat ze grijs worden. De eerste vereiste van een goede haarverf is dan ook een perfecte grijsdekking. Bij de ontwikkeling heeft WECOLOUR dan ook nadrukkelijk aandacht besteed aan dit aspect. De haarverf is 100 procent grijsdekkend. Heb je al een kleurtje in jouw haar, dan wordt wel aanbevolen om dezelfde kleur of maximaal 4 tinten donkerder te nemen. Heb je nog geen kleur in het haar, dan is het ook mogelijk om 2 tinten lichter te kiezen. Het verven van grijs haar gebeurt bij de kapper meestal door meerdere kleuren met elkaar te vermengen. Dat is noodzakelijk om een perfecte grijsdekking te krijgen. De haarverf van WECOLOUR is echter al gemend, dus het is niet meer nodig om nog eens meerdere kleuren met elkaar te mixen. Let wel op: hard haar kan lastig te dekken zijn. In dat geval wordt geadviseerd om 1 tint donkerder te nemen dan je gewend bent.

haar-vervenHaar verven, welke kleur test

Je hebt besloten dat je jouw haar wilt verven, maar het vinden van de juiste kleur is een heel karwei. Komt je dat bekend voor? Dan zit je goed. WECOLOUR heeft precies voor die groep mensen een geavanceerde haarkleuradviestool ontwikkeld. Hierin kun je jouw geslacht aangeven, jouw natuurlijke haarkleur selecteren en invoeren in hoeverre je ‘last’ hebt van grijs haar. Aan de hand van jouw invoer, rekent de tool vervolgens automatisch uit welke kleur je moet hebben voor het beste resultaat in jouw specifieke situatie. Vervolgens kun je heel eenvoudig met een paar simpele muisklikken de juiste verfkleur bestellen. De bestelling wordt dan op korte termijn thuisbezorgd, waarna je kunt beginnen met het verven van jouw haar. Simpeler kan bijna niet.

Waarom jouw haar verven met WECOLOUR?

Als je jouw haar gaat verven, wil je niet onnodig allerlei schadelijke stoffen en middelen op jouw hoofd smeren. Om die reden heeft WECOLOUR bij de ontwikkeling van de verf getracht om het aantal niet-noodzakelijke en schadelijke stoffen zo laag mogelijk te houden.

  • De haarverf bevat geen ammonia, ppd (wel tds), resorcinol en parabenen.
  • De haarverf is na opening 12 maanden houdbaar, je kunt je haar dus meerdere keren verven
  • De haarverf ruikt neutraal en stinkt niet
  • De haarverf past door de brievenbus, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven
  • De haarverf is veel zachter en beter voor je haar en hoofdhuid
  • De eerste keer krijg je €10 korting en betaal je slechts €19,95

Het bestellen van onze hoogwaardige haarverf is eenvoudig, veilig en snel. Je kunt onder meer betalen met iDEAL en Paypal. Bestel je voor 16.00 uur ’s middags, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden en kun je het haar verven. Heb je toch nog vragen over haar verven, of wil je nog meer weten? Neem dan even contact met ons.

Haar verven


Kwaliteit gegarandeerd
Onze klanten aan het woord