Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu
Filter
Haarkleur

Haarkleuren zonder ammonia, PPD en resorcinol

haarkleuren wecolour
Haarkleuren op z'n mooist

Wil jij je haar kleuren en ben je op zoek naar een product dat je haar niet beschadigd? WECOLOUR haarverf is zo puur mogelijk, zonder ammonia, ppd en resorcinol. Het is veel beter en zachter voor je haar dan reguliere haarverf. Bovendien blijft de kleur ook veel langer mooi. Alle 32 haarkleuren zijn grijsdekkend, na opening houdbaar en dus meerdere keren te gebruiken. Er zit 60ml kleurcrème en 60ml activator (waterstof peroxide) in een pakket. Verzending binnen Nederland is gratis. Kies hieronder uit de 4 kleurcategorieën om de verschillende tinten uit die categorie te bekijken. Vind je het lastig om een keuze te maken? Maak dan gebruik van onze haarkleuren adviestool

Welke haarkleur past bij jou?

Als je wilt weten welke haarkleur bij je past, kijk je eerst of je een warme (vaak gelige kleur) of een koele ondertoon (rose-blauwig) in je huid hebt. Heb je een warme ondertoon in je huid? Dan zullen warme kleuren je beter staan. De warme kleuren zijn rood, koper en karamel. Bijvoorbeeld:

 • mahonie rood bruin 4.65
 • mahonie bruin 5.5
 • chocolade bruin 5.7
 • karamel donkerblond 7.7
 • koperrood lichtbruin 6.64

Heb je eerder een roze/blauwe ondertoon in je huid, dan staan koele kleuren je beter. Koele tinten zijn bijvoorbeeld as-, natuur- en violetkleuren. Je kunt denken aan:

 • zeer licht asblond 11.1
 • zand lichtblond 9.13 
 • As lichtblond 9.1
 • As blond 8.1
 • as donkerblond 7.1
 • as lichtbruin 6.1

Vind je het lastig om te beoordelen of je een warm of een koel type bent? Lees dan ons blog: welke haarkleur past bij mijn huid?. Of kies voor de veilige weg en neem een natuurlijke haarkleur. Dit zijn alle kleuren eindigend op .0. We hebben ze van zwart tot lichtblond dus voor ieder wat wils. Prettige bijkomstigheid: alle natuurtinten zijn extreem goed grijsdekkend.

Je haar verven in 6 stappen: 

 1. Kies de juiste kleur, gebruik eventueel onze kleurenadviestool of stuur ons een foto per e-mail en we voorzien je graag van advies op maat. 
 2. Bestel je haarverf gemakkelijk online. Heb je ooit een allergische reactie gehad? Vraag dan eerst een gratis allergietester aan. 
 3. Heb je de haarverf ontvangen? Dan kun je aan de slag. Verdeel je haar (droog en ongewassen) in vieren door een verticale en horizontale middenscheiding te maken. 
 4. Meng de verf 1:1 met de activator in een kunstof of glazen bakje. Meng alleen wat je nodig hebt, ongemengd kun je de verf en activator namelijk nog 12 maanden bewaren. 
 5. Begin met het verven van je uitgroei. Trek om de halve centimeter een scheiding en zet de verf in tot 2cm van de hoofdhuid. Wil je ook je lengtes opfrissen? Masseer de rest van de verf dan na 20 minuten door je lengtes en laat dit nog 15 minuten intrekken. 
 6. Na 35 minuten (bij asstinten 45 minuten) was je de haarverf uit je haar. Verzorg je haar met een conditioner om de haarschubben te sluiten. Zo blijft de kleur nog langer mooi!

 

Gezond geverfd haar én uitstekende service

WECOLOUR haarverf is zo puur mogelijk en geeft je haar verzorging en glans. Omdat onze haarverf zo puur is, bevat het meer pigment. Heb jij droog of poreus haar door het vele verven? Hou er dan rekening mee dat jouw haar de verf erg op kan zuigen. Hierdoor kan het kleurresultaat donkerder uitvallen dan gewenst. Donker geverfd haar, kun je nooit lichter verven. Andersom gaat wel. Kies dus liever een tint te licht dan te donker. Ben je niet tevreden? Neem contact met ons op en we sturen je eenmalig een nieuwe kleur na óf je krijgt je geld terug. Dat is onze uitstekende service. Klanten beoordelen ons niet voor niets met een 8.6 op Qshops

Bekijk alle kleuren in de shop

 

 

 

Meer: haarkleuradvies uitgroei verven haar kleuren haarverzorging wecolour haarverf
Onze klanten aan het woord

Ik kleur mijn haar met de haarverf van WECOLOUR. Wat een mooie haar kleuren! Mijn haar voelt heel soepel en verzorgd aan. Geen grijze haren meer te zien en mijn haar glanst enorm. De verpakking met de haarkleur was een kadootje op zich. Nadat ik de haarkleur heb besteld, werd het de volgende dag al bezorgd. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Linda

De haarkleur chocolade bruin is een mooie warme tint. De kleur blijft lang mooi en dekt beter de grijze haren dan verf van de drogist. Ik ben zeer tevreden.

Suzan