Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu
Filter
Haarkleur
Haarverf bestellenHaarverzorgingHaarstylingTools

Blond haar

blond-haar
Blond haar op z'n mooist

Wil jij ook blondine worden? Of ben je het al en ben je op zoek naar een mooie nieuwe blonde haarkleur? Bij WECOLOUR kun je uit vijftien schitterende blonde haarkleuren kiezen. Al onze blonde haarverf is permanent waardoor de kleur lang mooi blijft in jouw haar. Bijna alle blonde kleuren dekken ook 100% op grijs haar. Met 6% waterstofperoxide licht je één tot twee tinten op op ongeverfd haar. Alleen onze 11.1 is een buitenbeentje met 9% waterstofperoxide, daarmee kun je je ongeverfde haar tot drie tinten oplichten.

Met WECOLOUR haarverf kun je op een veilige manier je haar blond verven, want in WECOLOUR haarverf zit géén p-phenylenediamine (PPD), de stof die voor een groot aantal allergische reacties verantwoordelijk is. Wel zit er in onze haarverf TDS, doe dus altijd eerst een allergietest. Ook bevat de verf geen ammonia. Het is veel beter voor je haar en minder belastend. Het verzorgt je haar en geeft het glans. Het pigment in de haarverf zorgt ervoor dat de haarkleur lang mooi blijft. Onze blonde haarverf bestel je online en op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

WECOLOUR Blonde haarverf voor gezond geverfd haar

Ben je op zoek naar een mooie blonde haarkleur, gebruik dan de haarverf van WECOLOURWECOLOUR is ontstaan vanuit de gedachte dat mooi geverfd haar ook kan zonder de verfpakketjes van de drogisterij. Een mooie blonde kleur haarverf voor thuisgebruik, ontwikkeld en getest vanuit onze kapsalon waar we meer dan 20 jaar ervaring hebben met blonde haarverf. Natuurlijke blonde haarverf zonder ammonia, ppd en resorcinol, met een goede grijsdekking en een mooie blonde kleur die niet vervaagt. Er zijn een aantal dingen waar je aan moet denken als je je haar gaat verven. Ben je voor meer dan 50% grijs, dan kan je beter gaan voor een natuurkleur. Dit zijn de kleuren met .0 erachter, bijvoorbeeld 7.0 (donkerblond)8.0 (natuurlijk blond) en de 9.0 natuurlijk lichtblond. Als je haar beschadigd of poreus is, dan zul je zien dat de kleur anders kan uitvallen en vaak is dit donkerder. Je kunt dus beter een lichtere kleur bestellen dan verrast worden door een donkerdere kleur. Heb je van jezelf veel warmte in je haar dan kun je beter kiezen voor as blonde haarverf. In askleuren zit donkerblauw toegevoegd, wat de warmte tegengaat. Vaak valt het ook een tint donkerder uit. Dus je kiest beter een lichtere dan een donkere kleur blonde haarverf als je een astint wilt. Je kunt het namelijk altijd nog donkerder verven, maar geverfd blond haar kun je niet lichter verven, dan moet je het blonderen. Ben je voor meer dan 25% grijs, meng de asblonde haarverf dan altijd met een natuurkleur (.0) voor een optimale grijsdekking.

Waarom bestellen mensen blonde haarverf bij WECOLOUR? 

  • ruime keuze uit vijftien schitterende blonde kleuren;
  • onze verf bevat geen ppd (wel tds) en geen ammonia en is niet getest op dieren;
  • WECOLOUR is dus veel minder belastend voor je haar;
  • wij zijn niet alleen online bereikbaar, maar ook telefonisch en per mail helpen we je graag bij de keuze van de juiste blonde kleur;
  • vandaag voor 16.00 uur besteld (op werkdagen) is dezelfde dag verzonden;
  • geen verzendkosten;
  • een kwaliteitsproduct dat makkelijk aan te brengen is en na opening houdbaar is;
  • een mooie, complete verpakking met een heldere gebruiksaanwijzing;
  • niet goed, geld terug! 

Onze klanten beoordelen onze blonde haarverf met een 8.7! Wil je reviews lezen, ga dan naar Qshops.Via de online kleurentool krijg je advies, zodat je de juiste kleur en dekking krijgt. Wil je meer informatie, heb je vragen of twijfel je nog? Neem dan contact met ons op. 

Meer: haarkleuradvies uitgroei verven haar kleuren haarverzorging wecolour haarverf
Onze klanten aan het woord

Na bestelling direct de volgende dag in de brievenbus bezorgd. De 9.13 is een werkelijk prachtige kleur blond (zou het niet lichtblond noemen, zit eerder in de 8 regio), die op de een of andere manier veel kleurnuances heeft en dus niet als een uniforme kleur overkomt en daardoor een zeer natuurlijke uitstraling heeft. Fijn dat je ook nog uitgroei behandelingen met een verpakking kan doen. Het is nu een maand geleden dat ik mijn haar geverfd heb en de kleur is nog exact hetzelfde! Na tien jaar blond verven met diverse (goede) merken nog nooit meegemaakt; over het algemeen is de kleur vervaagd na een dag of tien. Ook de conditie van mijn haar is intact gebleven. Jullie hebben een heel mooi product neergezet. Ook leuke vormgeving. Ik blijf klant en raad jullie aan iedereen aan! Veel succes!

Happy Hair

Ik ben enorm blij dat ik deze website ben tegen gekomen. Ik was op zoek naar een zo veilig mogelijke haarverf om mijn reeds geblondeerde haar weer van een mooi kleurtje te voor zien en dat heb ik gevonden bij We Colour! Ik heb gekozen voor de Goud roséblonde haarkleur, erg mooie kleur wat ik een tint lichter maak door deze te combineren met de Natuurlijk Lichtblond no: 9.0.

Miss N