Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu
Filter
Haarkleur

Blond haar

blond-haar
Blond haar op z'n mooist

Wil jij ook blondine worden? Of ben je het al en ben je op zoek naar een mooie nieuwe blonde haarkleur? Bij WECOLOUR kun je uit 15 schitterende blonde haarkleuren kiezen. Al onze blonde haarverf is permanent waardoor de kleur lang mooi blijft in jouw haar. Bijna alle blonde kleuren dekken ook 100% op grijs haar. Met 6% waterstofperoxide licht je 1 tot 2 tinten op op ongeverfd haar. Alleen onze 11.1 is een buitenbeentje met 9% waterstofperoxide, daarmee kun je je ongeverfde haar tot 3 tinten oplichten.

Met WECOLOUR haarverf kun je op een veilige manier je haar blond verven, want in WECOLOUR haarverf zit géén p-phenylenediamine (PPD), de stof die voor een groot aantal allergische reacties verantwoordelijk is. Ook bevat de verf geen ammonia. Het is veel beter voor je haar en minder belastend. Het verzorgt je haar en geeft het glans. Het pigment in de haarverf zorgt ervoor dat de haarkleur lang mooi blijft. Onze blonde haarverf bestel je online en op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

WECOLOUR Blonde haarverf voor gezond geverfd haar

Ben je op zoek naar een mooie blonde haarkleur, gebruik dan de haarverf van WECOLOURWECOLOUR is ontstaan vanuit de gedachte dat mooi geverfd haar ook kan zonder de verfpakketjes van de drogisterij. Een mooie blonde kleur haarverf voor thuisgebruik, ontwikkeld en getest vanuit onze kapsalon waar we meer dan 20 jaar ervaring hebben met blonde haarverf. Natuurlijke blonde haarverf zonder ammonia, ppd en resorcinol, met een goede grijsdekking en een mooie blonde kleur die niet vervaagt. Er zijn een aantal dingen waar je aan moet denken als je je haar gaat verven. Ben je voor meer dan 50% grijs, dan kan je beter gaan voor een natuurkleur. Dit zijn de kleuren met .0 erachter, bijvoorbeeld 7.0 (donkerblond)8.0 (natuurlijk blond) en de 9.0 natuurlijk lichtblond. Als je haar beschadigd of poreus is, dan zul je zien dat de kleur anders kan uitvallen en vaak is dit donkerder. Je kunt dus beter een lichtere kleur bestellen dan verrast worden door een donkerdere kleur. Heb je van jezelf veel warmte in je haar dan kun je beter kiezen voor as blonde haarverf. In askleuren zit donkerblauw toegevoegd, wat de warmte tegengaat. Vaak valt het ook een tint donkerder uit. Dus je kiest beter een lichtere dan een donkere kleur blonde haarverf als je een astint wilt. Je kunt het namelijk altijd nog donkerder verven, maar geverfd blond haar kun je niet lichter verven, dan moet je het blonderen. Ben je voor meer dan 25% grijs, meng de asblonde haarverf dan altijd met een natuurkleur (.0) voor een optimale grijsdekking.

Waarom bestellen mensen blonde haarverf bij WECOLOUR? 

  • ruime keuze aan 12 schitterende blonde kleuren;
  • onze verf bevat geen ppd (wel tds) en geen ammonia en is niet getest op dieren;
  • WECOLOUR is dus veel minder belastend voor je haar;
  • wij zijn niet alleen online bereikbaar, maar ook telefonisch en per mail helpen we je graag bij de keuze van de juiste blonde kleur;
  • vandaag voor 16.00 uur besteld (op werkdagen) is dezelfde dag verzonden;
  • geen verzendkosten;
  • een kwaliteitsproduct dat makkelijk aan te brengen is en na opening houdbaar is;
  • een mooie, complete verpakking met een heldere gebruiksaanwijzing;
  • niet goed, geld terug! 

Onze klanten beoordelen onze blonde haarverf met een 8.7! Wil je reviews lezen, ga dan naar Qshops.Via de online kleurentool krijg je advies, zodat je de juiste kleur en dekking krijgt. Wil je meer informatie, heb je vragen of twijfel je nog? Neem dan contact met ons op. 

Meer: haarkleuradvies uitgroei verven haar kleuren haarverzorging wecolour haarverf
Onze klanten aan het woord

Ik ben echt héél tevreden met jullie haarverf zonder ammoniak. Ik merk het aan mijn niet-geïrriteerde hoofdhuid en hoe gezond mijn haar eruit ziet. De haarkleur 7.1 as donkerblond is echt prachtig en dat zonder de sterke geur van ammoniak. Mijn haar is er heel blij mee!

Lisette

Mijn grijze uitgroei was verdwenen en mijn haar voelde heerlijk zacht aan. Ik had een tint lichter besteld omdat ik gelezen had dat het vaak wat donkerder uitpakt. Ik had 8.0 , natuurlijk blond en ben erg tevreden over de kleur die er natuurlijk uitziet. Ik kom hier zeker terug.

Anneke