Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu
Filter
Haarkleur

Asblond haar

asblond-haar
asblonde haarkleuren op z'n mooist

Hou jij van mooie, koele blonde haarkleuren of heb je van jezelf een warme gloed in je haar die je weg wilt hebben? Dan zijn onze asblonde haarkleuren zeker iets voor jou! Asblonde haarkleuren zijn in korte tijd superpopulair geworden en staan prachtig bij mensen met een lichte en bleke gelaatstint met blauwe, grijze of groene ogen. Koele askleuren halen de kleur van je wenkbrauwen of sproetjes op en kunnen je oogkleur feller doen lijken. Mooi! 

Askleuren vallen over het algemeen 1 tint donkerder uit dan verwacht. Dit komt omdat er donkerblauw aan toegevoegd is om te voorkomen dat er warmte in de haarkleur komt. Wil je dus niet te donker, kies dan altijd 1 tint lichter. Gelukkig hebben we bij WECOLOUR keuze uit 5 mooie, asblonde astinten! 


Meer: haarkleuradvies uitgroei verven haar kleuren haarverzorging wecolour haarverf
Onze klanten aan het woord

Ik gebruik de haarverf nu ruim twee jaar en zelfs mijn kapper staat versteld van het resultaat. Sinds ik de haarverf van WECOLOUR koop wordt de kwaliteit van mijn haar iedere keer beter. Voor mij geen andere verf meer!

Gerda

Ik heb een paar weken geleden de haarkleur 8.1 Asblond gebruikt van het merk wecolour. Ik ben nog elke dag hartstikke blij met mijn haarkleur. Ik ga gelijk weer een nieuwe haarverf bestellen in dezelfde kleur.

s.