Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu
Filter
Haarkleur

Donkerblond haar

donkerblond-haar
Donkerblond haar op z'n mooist

Ga jij ook voor een natuurlijke, maar zeker niet saaie haarkleur in kleurhoogte donkerblond? Dan ben je hier bij WECOLOUR aan het juiste adres! Je kunt kiezen uit maar liefst vijf schitterende donkerblonde haarkleuren. Van de 'gewoon' goeddekkende natuurlijk donkerblond 7.0, tot de koper donkerblond of prachtige goud donkerblond! Als we het hebben over donkerblond, dan gaat het over haarkleuren met kleurhoogte 7.0, zo donker als donkerblond. De kleuren verschillen onderling wel enorm in uitstraling. Je kunt alle kleuren met elkaar mengen voor een mooie kleurnuance. Sommige donkerblonde haarkleuren vallen iets donkerder uit. Je kunt ze dan ook combineren met een van onze kleuren uit kleurhoogte 8. 


Meer: haarkleuradvies uitgroei verven haar kleuren haarverzorging wecolour haarverf
Onze klanten aan het woord

Tijdens de inwerktijd van de donkerblonde haarverf geen brandend gevoel! De grijsdekking is 100%, echt dekkend en de kleur is echt prachtig. Mooi warm en glanzend, ben er super blij mee.

Mirjam

Duidelijke site. Heb de 7.3 besteld. Een snelle levering in mooie verpakking. De verf breng je zelf makkelijk aan met het meegeleverde kammetje. De kleur is prachtig!

Leontien