Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu
Filter
Haarkleur
Haarverf bestellenHaarverzorgingHaarstylingTools

Lichtblond haar

lichtblond-haar
Lichtblond haar op z'n mooist

Hou jij van lichtblonde haarkleuren? Bij WECOLOUR heb je de keuze uit 5 mooie, langhoudende lichtblonde haarkleuren! Lichtblonde haarkleuren van WECOLOUR dekken heel goed, ook op grijs haar. Het zijn stuk voor stuk mooie, natuurlijke blondtinten. Je krijgt niet één egale lichtblonde haarkleur, de nuanceverschillen blijf je zien waardoor het resultaat heel natuurlijk is. Kies jij voor een warmere blonde kleur of voor een koele, waar as in verwerkt zit? Je kunt voor een lichtblonde haarkleur kiezen uit de 9.0 natuurlijk lichtblond, de 9.1 as lichtblond, de 9.13, zand lichtblond, goud lichtblond 9.3, de 10.01 zeer licht natuurlijk blond en de zeer licht asblond 11.1. Kijk voor een goede indruk van deze lichtblonde haarkleuren ook even op Pinterest!


Meer: haarkleuradvies uitgroei verven haar kleuren haarverzorging wecolour haarverf
Onze klanten aan het woord

Zeer tevreden over de haarkleuring. Met de natuurlijk lichtblond een mooie natuurlijke dekkende kleur, het is makkelijk aan te brengen en gelukkig niet groen uitgeslagen op mijn al geblondeerde haar. Volgende keer bestel ik er weer.

Lisa

Super service, goed product, heerlijke geur en erg makkelijk in gebruik! De kleur is heel mooi geworden. Ik heb de natuurlijk lichtblond gebruikt. Voor mij geen andere haarverf meer!

Sippie