Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu
  Filter
  Haarkleur

  Middenblond haar

  middenblond-haar
  Middenblond haar op z'n mooist

  Ga jij ook voor een natuurlijke, maar zeker niet saaie haarkleur in kleurhoogte middenblond? Dan ben je hier bij WECOLOUR aan het juiste adres! Je kunt kiezen uit maar liefst vijf schitterende middenblonde haarkleuren. Van de 'gewoon' natuurlijk middenblond haar 8.0 tot de 8.32 goud roséblond of de koele haarkleur asblond 8.1. Als we het hebben over middenblond, dan gaat het over haarkleuren met kleurhoogte 8.0. De kleuren verschillen onderling wel enorm in uitstraling. Sommige kleuren vallen iets donkerder uit zoals goudblond. Je kunt alle kleuren met elkaar mengen voor een mooie kleurnuance in je middenblonde haar. Wil je je middenblonde haar toch iets lichter krijgen, kan je het ook mengen met een kleur met toonhoogte 9. 


  Meer: haarkleuradvies uitgroei verven haar kleuren haarverzorging wecolour haarverf
  Onze klanten aan het woord

  Tijdens de inwerktijd van de donkerblonde haarverf geen brandend gevoel! De grijsdekking is 100%, echt dekkend en de kleur is echt prachtig. Mooi warm en glanzend, ben er super blij mee.

  Mirjam

  Duidelijke site. Heb de 7.3 besteld. Een snelle levering in mooie verpakking. De verf breng je zelf makkelijk aan met het meegeleverde kammetje. De kleur is prachtig!

  Leontien