Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu

Bruin haar

bruin-haar
Bruin haar op z'n mooist

Ben je op zoek naar een nieuwe bruine, grijsdekkende haarverf? Kies uit één van onze negen prachtige bruine haarkleuren! WECOLOUR bruine haarverf bestel je online en op werkdagen voor 16.00 uur besteld, is de volgende dag in je brievenbus. Doordat WECOLOUR verf je haar niet beschadigt, glanst je haar prachtig en blijft je nieuwe bruine haarkleur heel lang mooi. Probeer het zelf! Gebruik onze kleuradvies om te zien uit welke bruine haarkleuren jij kunt kiezen. De natuurtinten dekken het beste op grijs haar. Dit zijn alle kleuren die eindigen op .0

Meer: haarkleuradvies uitgroei verven haar kleuren haarverzorging wecolour haarverf
Onze klanten aan het woord

Mijn pakje is zeer snel toegekomen en dus heb ik mijn haar direct geverfd met de 6.1 as lichtbruin. De kleuring is van goede kwaliteit, na een paar weken en mijn haar regelmatig te wassen ziet de kleur er nog altijd hetzelfde uit.

Lorie

Vandaag voor het eerst kleur 6.71 gebruikt op grotendeels grijs maar deels nog geverfd haar. De verf is lekker dik waardoor hij makkelijk aan te brengen is en niet drupt. Het resultaat is prachtig. Zoals beloofd ziet de kleur er natuurlijk uit.

P