Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu
Filter
Haarkleur

Bruin haar

bruin-haar
Bruin haar op z'n mooist

Heb jij altijd al bruin haar willen hebben? En ben je op zoek naar een nieuwe bruine, grijsdekkende haarverf? Kies uit één van onze negen prachtige bruine haarkleuren! De bruine haarverf is kapperskwaliteit haarverf speciaal ontwikkeld voor thuisgebruik. Het is zo puur mogelijk, zonder ammonia en ppd (wel tds). Het is veel beter voor je haar en minder belastend. Het verzorgt je haar en geeft het glans. Het pigment in de haarverf zorgt ervoor dat de haarkleur lang mooi blijft. Als je een mooie natuurlijke bruine haarkleur wilt, is onze haarverf ideaal. Probeer het zelf!

Gebruik onze kleuradvies om te zien uit welke bruine haarkleuren jij kunt kiezen. Alle kleuren zijn grijsdekkend, maar de natuurtinten dekken het allerbeste op grijs haar. Dit zijn de 'neutrale' kleurhoogtes, zonder een tint of kleurnuance erin (eindigend op .0).Wil je toch wat kleurnuance in je haar? Alle verf van WECOLOUR kan je met elkaar mengen. Onze bruine haarverf bestel je online en op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

 

Meer: haarkleuradvies uitgroei verven haar kleuren haarverzorging wecolour haarverf
Onze klanten aan het woord

Mijn pakje is zeer snel toegekomen en dus heb ik mijn haar direct geverfd met de 6.1 as lichtbruin. De kleuring is van goede kwaliteit, na een paar weken en mijn haar regelmatig te wassen ziet de kleur er nog altijd hetzelfde uit.

Lorie

Vandaag voor het eerst kleur 6.71 gebruikt op grotendeels grijs maar deels nog geverfd haar. De verf is lekker dik waardoor hij makkelijk aan te brengen is en niet drupt. Het resultaat is prachtig. Zoals beloofd ziet de kleur er natuurlijk uit.

P