Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu
Filter
Haarkleur
Haarverf bestellenHaarverzorgingHaarstylingTools

Asbruin haar

asbruin-haar
Asbruin haar op z'n mooist

Hou jij van mooie, koele bruine haarkleuren of heb je van jezelf een warme gloed in je haar die je weg wil hebben? Dan zijn onze asbruine haarkleuren zeker iets voor jou! Koele askleuren halen de kleur van je wenkbrauwen of sproetjes op en kunnen je oogkleur feller doen lijken. Mooi! Omdat askleuren aan de koele kant van het kleurenwiel zitten, passen askleuren vaak mooi bij mensen met een koele ondertoon in de huid en met blauwe, grijze of groene ogen. Dan staan asbruine kleur jou fantastisch!

Askleuren vallen over het algemeen 1 tint donkerder uit dan verwacht. Dit komt omdat er donkerblauw aan toegevoegd is om te voorkomen dat er warmte in de haarkleur komt. Wil je dus niet te donker, kies dan altijd 1 tint lichter. Gelukkig hebben we bij WECOLOUR keuze uit 3 mooie astinten! 


Meer: haarkleuradvies uitgroei verven haar kleuren haarverzorging wecolour haarverf
Onze klanten aan het woord

Super haarverf de 5.1 asbruin van WECOLOUR!  Geen haaruitval zoals ik altijd heb met andere verf. Goede en lange dekking! Ben een fan! En ga zeker vaker bestellen!

Sarika

Ik gebruik de haarverf nu ruim twee jaar en zelfs mijn kapper staat versteld van het resultaat. Sinds ik de haarverf van WECOLOUR koop wordt de kwaliteit van mijn haar iedere keer beter. Voor mij geen andere verf meer!

Gerda