Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu
Filter
Haarkleur

Donkerbruin haar

donkerbruin-haar
donkerbruin haar op z'n mooist

Wil je donkerbruin haar maar vind jij zwart meteen zo hard? Probeer dan één van onze donkerbruine haarkleuren! Je hebt de keuze uit de 3.0, dat is héél donkerbruin. Zo donkerbruin dat het bijna zwart lijkt! De 4.1 is bijna net zo donker, maar dan met een koele ondertoon. Deze askleur staat ook bij mannen heel natuurlijk. Verf met de 4.8 kastanje donkerbruine haarverf voor een mooie donkere, warme kleur. Je kunt de kleuren ook met elkaar mengen voor een subtiele kleurnuance. 

Met WECOLOUR haarverf kun je op een veilige manier je haar donkerbruin verven, want in WECOLOUR donkerbruine haarverf zit géén p-phenylenediamine (PPD), de stof die voor een groot aantal allergische reacties verantwoordelijk is. Ook bevat de verf geen ammonia. Het is veel beter voor je haar en minder belastend. Het verzorgt je haar en geeft het glans. Het pigment in de haarverf zorgt ervoor dat de haarkleur lang mooi blijft. En wist je dat een donkerbruine haarkleur laat jouw ogen sprankelen?!


Meer: haarkleuradvies uitgroei verven haar kleuren haarverzorging wecolour haarverf
Onze klanten aan het woord

Kleur donkerbruin besteld, aangebracht en ben op en top tevreden! En eerlijk gezegd beter resultaat als bij de dure kapper... Blij dat ik jullie gevonden heb en dat de kwaliteit en het resultaat van de haarverf zonder ppd zo goed is!

Mariëlle

Zeer tevreden met deze haarverf. Ook met het advies op facebook (privé-chat) omdat ik niet zeker wist welke kleur ik moest nemen. De kleur as donkerbruin bevalt heel goed en mijn haar ziet er gezond uit!

Nelleke