Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu

Donkerbruin haar

donkerbruin-haar
donkerbruin haar op z'n mooist

Wil je donker maar vind jij zwart meteen zo hard? Probeer onze donkerbruine haarkleuren! Je hebt de keuze uit de 3.0, dat is héél donkerbruin. Zo donkerbruin dat het bijna zwart lijkt! De 4.1 is bijna net zo donker, maar dan met een koele ondertoon. Deze askleur staat vooral bij mannen heel natuurlijk! Met WECOLOUR haarverf kun je op een veilige manier je haar donkerbruin verven, want in WECOLOUR donkerbruine haarverf zit géén p-phenylenediamine, de stof die voor een groot aantal allergische reacties verantwoordelijk is. En wist je dat een donkerbruine haarkleur laat jouw ogen sprankelen?!

Meer: haarkleuradvies uitgroei verven haar kleuren haarverzorging wecolour haarverf
Onze klanten aan het woord

Kleur donkerbruin besteld, aangebracht en ben op en top tevreden! En eerlijk gezegd beter resultaat als bij de dure kapper... Blij dat ik jullie gevonden heb en dat de kwaliteit en het resultaat van de haarverf zonder ppd zo goed is!

Mariëlle

Zeer tevreden met deze haarverf. Ook met het advies op facebook (privé-chat) omdat ik niet zeker wist welke kleur ik moest nemen. De kleur as donkerbruin bevalt heel goed en mijn haar ziet er gezond uit!

Nelleke