Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu
Filter
Haarkleur

Lichtbruin haar

lichtbruin-haar
Lichtbruin haar op z'n mooist

Heb jij altijd al mooi, lichtbruin haar willen hebben? Ga dan voor één van onze lichtbruine haarkleuren. Deze kleuren zitten tussen de middenbruine en donkerblonde tinten in. Hieronder vallen de kleurnummers die beginnen met een 6. Kies jij voor warm hazelnoot, koel of neutraal lichtbruin? Lichte bruintinten zijn de perfecte shades voor het nieuwe seizoen! Jij kunt jouw ongekleurde haren lichter verven hiermee als je natuurlijke kleurhoogte 4 of 5 is. Is jouw haarkleur (geverfd of ongeverfd) op kleurhoogte 6 of lichter? Dan zijn de lichtbruine kleuren zonder meer geschikt voor jou! Je kunt alle kleuren met elkaar mengen voor een mooie kleurnuance. 

Meer: haarkleuradvies uitgroei verven haar kleuren haarverzorging wecolour haarverf
Onze klanten aan het woord

Mijn pakje is zeer snel toegekomen en dus heb ik mijn haar direct geverfd met de 6.1 as lichtbruin. De kleuring is van goede kwaliteit, na een paar weken en mijn haar regelmatig te wassen ziet de kleur er nog altijd hetzelfde uit.

Lorie

Heel prettige produkten. Geen jeukende hoofdhuid. En de shampoo, conditioner en volumemousse vind ik geweldig. Ga zeker opnieuw bestellen..

Linda