Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu
Filter
Haarkleur
Haarverf bestellenHaarverzorgingHaarstylingTools

Zwart haar

zwart-haar
zwart en donkerbruin haar

Wil jij je haar zwart verven? En wil je een natuurlijke, 100% grijsdekkende zwarte haarkleur zònder blauwe gloed die lang houdt? Bij WECOLOUR bestel je online permanente zwarte haarverf van topkwaliteit. Schadelijke ingrediënten die vaak in haarverf zitten zijn bij WECOLOUR zoveel mogelijk vervangen door gezondere alternatieven, dus beter voor je haar. WECOLOUR zwarte haarverf bevat geen PPD (wel TDS) en geen ammonia. Natuurlijk is onze zwarte haarverf ook niet getest op dieren. Zwarte haarverf van WECOLOUR is dus zo puur mogelijk, met zachte ingrediënten dat je haar verzorgt en niet beschadigt. Zo krijg jij een schitterende, natuurlijke zwarte haarkleur die lang houdt. Als je gevoelig bent voor haarverf, doe dan altijd eerst een gratis allergietest.

Het pigment in de haarverf zorgt ervoor dat de zwarte kleur lang mooi blijft. Één verpakking haarverf is genoeg voor schouderlang haar. Is jouw haar minder lang, dan kun je met een verpakking de uitgroei in je zwarte haar nog een aantal keer bijwerken en misschien zelfs nog een keer je haar verven. De kleurcrème blijft in de tube 12 maanden houdbaar!

Zwart wel erg hard? Probeer dan donkerbruin 3.0 voor een héél donkerbruine, bijna zwarte haarkleur, net een iets zachtere kleur! Uiteraard is het ook mogelijk om zwart te mengen met donkerbruin als je zwart te donker vindt en donkerbruin niet donker genoeg.

 

Meer: haarkleuradvies uitgroei verven haar kleuren haarverzorging wecolour haarverf
Onze klanten aan het woord

Ik heb gekozen voor zwart. Ik ben zelf donkerbruin en 50% grijs. Het dekt prima en de kleur blijft lang mooi. Het ruikt fijn. Niks chemisch.

Nicolette

Ik ben zeer tevreden over de donkerbruine haarverf van wecolour. Kleur blijft lang mooi en mijn haar voelt zacht aan. Het is een echte aanrader.

V.