Haarverf abonnement

Als je heel regelmatig je haar verft, is een abonnement een voordelige, goede optie. Bij een haarverf abonnement van WECOLOUR zit je drie keer aan een bestelling vast, daarna kun je op ieder gewenst moment opzeggen. Je kunt verschillende kleuren en producten toevoegen en kiezen om de hoeveel weken je de haarverf in jouw brievenbus wilt hebben. Je kunt een abonnement wel wijzigen tot drie dagen voor de volgende incasso. De betaling gaat automatisch via Ideal of Paypal. Bij de eerste bestelling kun je aangeven hoe je wilt betalen en daarmee geef je dan ook toestemming om dit bedrag van jouw rekening te incasseren. Zo heb je altijd haarverf in huis en hoef je er nooit meer over na te denken, handig toch!

Een haarverf abonnement wil zeggen dat je periodiek, afhankelijk van het aantal weken dat je tussen twee bestellingen wilt hebben, jouw gewenste producten opgestuurd krijgt. Je betaalt hier niets extra's voor, je krijgt wel extra korting en je zit dus nooit meer zonder jouw favoriete producten. Je zit er drie keer aan vast, daarna kan je op ieder gewenst moment opzeggen. Wij incasseren het geld via Ideal en deze incasso stopt als jij het abonnement opzegt.

Voordelen haarverf abonnement 

abonnement_haarverf

Als je een haarverf abonnement afsluit, heb je de volgende voordelen:

Hoe werkt een haarverf abonnement precies 

Als je naar mijn account gaat staat er onder het kopje 'gegevens' een kopje 'abonnement'. Hier klik je op. Vervolgens staat er een uitleg hoe het werkt en kun je dus een abonnement aanmaken. De prijzen zijn voordeliger dan normaal, maar dat betekent ook dat kortingsacties niet meer toepasbaar zijn. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je teveel betaalt, want met een abonnement ben je altijd goedkoper uit dan met reguliere acties. Een abonnement gaat per direct in en je hebt de keuze uit om te betalen met Paypal of Ideal. Andere betalingsmogelijkheden zijn niet mogelijk bij een abonnement.

Wijzigen of annuleren haarverf abonnement

Je kunt een bestaand abonnement wijzigen. Je kunt je abonnement na drie keer op ieder gewenst moment opzeggen.

Bestel een abonnement