Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Menumenu
Home Shop
Over ons
FAQ Blog Contact

Haarverf online kopen

Haarverf_online_kopenBen je op zoek naar haarverf en wil je haarverf online kopen dan kan dat bij WECOLOURWECOLOUR haarverf is ontwikkeld om je haar te kleuren, te verzorgen en je haar een mooie glans te geven. De haarverf is zo puur mogelijk, geeft veel glans en verzorging en belast je haar niet. Eenmaal haarverf online gekocht bij WECOLOUR, wil je haar nooit meer iets anders.

De haarverf  online is kappers haarverf voor thuisgebruik. De pigment die in de kleurcrème zit, geeft je haar een mooie, intense kleur die lang houdt. De haarverf bevat geen ammonia, waardoor het een neutrale geur heeft. De haarverf is 100% grijsdekkend en is veel beter dan de verf die je bij de drogist koopt. De haarverf kan je in 23 kleuren online kopen en kost €19,95. Bestel je de eerste keer, dan krijg je €10 kennismakingskorting als je een account aanmaakt. Hoe meer producten van WECOLOUR je bestelt, hoe meer korting je krijgt. Koop je twee verpakkingen haarverf betaal je nog maar €16,95 per pakket. Koop je daarnaast nog 2 producten, dit kan haarverf kopen of verzorgingsproducten zijn, dan wordt de prijs van een pakket haarverf €14,95. De korting loopt dus op tot wel 25%.

WECOLOUR haarverf

De kleurentool helpt je bij het kiezen van de juiste haarverf zodat je eenvoudig thuis je  haren kunt verven. Ook voor mensen die nooit thuis het haar verven, is WECOLOUR een aanrader om op een gezonde manier je haar te verven. Weet je al welke haarverf je online wilt kopen je, dan kan je ook direct je online haarverf kopen. Ben je gewend om meerdere keren je haar te verven met de gekochte haarverf, dan kun je dat bij WECOLOUR ook doen. Meng dan een halve tube haarverf met een half flesje activator. Na opening kun je de haarverf nog 12 maanden bewaren, mits het niet gemengd is met de activator.

Samenvatten: waarom kopen mensen haarverf online bij WECOLOUR? 

  1. De kappers haarverf is zo puur mogelijk en verzorgt je haar
  2. Het is geheel grijsdekkend en geeft je haar een mooie glans
  3. Je kunt de haarverf meerdere keren gebruiken
  4. Een kwaliteitsproduct dat heel makkelijk in gebruik is
  5. Vandaag besteld is morgen in huis (van maandag tot vrijdag)
  6. Geen verzendkosten
  7. Dat alles voor slechts €19,95
  8. Het is veel beter en zachter voor je haar

Veel mensen kopen onze haarverf online en beoordelen ons met een 8.5! Wil je reviews lezen, ga dan naar Qshops. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Haarverf online kopen


Kwaliteit gegarandeerd
Onze klanten aan het woord