Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Menumenu
Home Shop
Over ons
FAQ Blog Contact

Haarverf zonder ammonia

Haarverf zonder ammonia van WECOLOUR is ontstaan vanuit de gedachte dat mooi gezond geverfd haar ook kan zonder de schadelijke stoffen van de haarverf van de drogisterij. Haarverf zonder ammonia, zo puur mogelijk met een natuurlijke dekking, ook voor grijs haar. En uiteraard dierproef vrij! De haarverf zonder ammonia van WECOLOUR is nog wel steeds haarverf met waterstofperoxide, maar zo puur mogelijk. 

Hoe werkt haarverf zonder ammonia?

Ammonia in haarverf zet de haarschubben open. Hiermee kan de haarverf dus doordringen in jouw haar en de kleur veranderen. Zonder ammonia kan dit ook. Uiteraard gebruiken wij een alternatief voor ammonia waardoor de haarschubben ook open gaan staan, maar wel iets minder. Dit betekent dat de haarverf niet stinkt, het ruikt neutraal en het is veel zachter voor je haar en je hoofdhuid. Wel is het zo dat sommige mensen heel hard grijs haar hebben en geen goede dekking krijgen als er geen ammonia in de haarverf zit. In dat geval is onze haarverf dus geen alternatief. Maar bij 99% van de mensen dekt de haarverf perfect. 

Waarom WECOLOUR haarverf zonder ammonia zo goed voor je haar is

In onze haarverf zit dus geen ammonia, maar ook geen PPD (wel TDS), resorcinol en parabenen. De haarverf is dus echt veel zachter en beter voor je haar. Daarnaast zit er veel meer pigment en verzorging in de kleurcrème waardoor je haar niet uitdroogt en een mooie glans krijgt. Haar wat mooi blijft van kwaliteit, behoudt ook langer de kleur en hoef je dus minder vaak bij te kleuren. Alleen de uitgroei moet je wel bijhouden. Dat gaat met onze haarverf zonder ammonia ook heel eenvoudig. Je kunt een verpakking die open is geweest, namelijk nog 1 jaar bewaren.  Onze trouwe klanten beoordelen onze haarverf met een 8.6! Je kunt de kleurentool gebruiken. Weet je al welke haarverf zonder ammonia je wil, bestel dan direct uit een van de 23 kleuren. Vandaag besteld voor 16 uur, is dezelfde dag verzonden en op je eerste bestelling krijg je €10 korting.

Haarverf zonder ammonia


Kwaliteit gegarandeerd
Verf
je haar
Succes
verzekerd!
Onze klanten aan het woord

De eerste keer dat een haarverf kleur aan mijn verwachtingen voldoet! Je merkt echt dat dit professionele haarverf is en ideaal dat je het online kunt kopen. Gratis verzending en het lag de volgende dag al in de brievenbus.

Loes, 14/09/2018

Ik ben erg tevreden over dit product! Fijn ook dat je om ter kennismaking een leuke korting krijgt. Ik heb vrij lang haar maar heb het met 1 verpakking prima kunnen kleuren. Mijn haar glanst ook weer! 

Natasja, 10/03/2018