Haarverf zonder ammonia

Haarverf-zonder-ammonia

Haarverf zonder ammonia van WECOLOUR is ontstaan vanuit de gedachte dat mooi gezond geverfd haar ook kan zonder de schadelijke stoffen van de haarverf van de drogisterij. Haarverf zonder ammonia, zo puur mogelijk met een natuurlijke dekking, ook voor grijs haar. En uiteraard dierproef vrij! De haarverf zonder ammonia van WECOLOUR is nog wel steeds haarverf met waterstofperoxide, maar zo puur mogelijk.

Hoe werkt haarverf zonder ammonia?

Ammonia in haarverf is niet perse nodig, maar het wordt nog heel veel toegevoegd.  Ammonia is de stof die een hele sterke geur heeft die je nog dagen ruikt nadat je je haar hebt geverfd. Ammonia in haarverf zet de haarschubben open. Hiermee kan de haarverf dus doordringen in jouw haar en de kleur veranderen. Door de schurende werking van ammoniak wordt je haar wel een stuk droger en veroorzaakt het dode punten. Het haar sluit namelijk niet helemaal meer nadat je het geverfd hebt. Wel zorgt het ervoor dat de haren helemaal open staan voor de nieuwe kleur en daardoor blijft de kleur zelf lang mooi. Zonder ammonia kan dit ook. Uiteraard gebruiken wij een alternatief voor ammonia waardoor de haarschubben ook open gaan staan, maar wel iets minder. In de haarverf van WECOLOUR zit mono-ethanolamine. Dit opent ook de haarschubben maar op een mildere manier en schuurt het haar niet. Op deze manier hou je de natuurlijke glans op het haar en is je haar veel minder droog. Ook heeft mono-ethanolamine geen geur, dit betekent dat de haarverf niet stinkt, het ruikt neutraal en het is veel zachter voor je haar en je hoofdhuid. Wel is het zo dat sommige mensen heel hard grijs haar hebben en geen goede dekking krijgen als er geen ammonia in de haarverf zit. In dat geval is onze haarverf dus geen alternatief. Maar bij 99% van de mensen dekt de haarverf perfect. 

Onze haarverf dekt 100% op grijze haren. Met ammonia vrije haarverf is het mogelijk dat de kleur sneller vervaagt dan je gewend bent. Hoe beter de kwaliteit van je haar, hoe langer de kleur mooi blijft. Dus is je haar al jaren gewend aan haarverf met ammoniak, geef het dan de tijd om aan deze kleuring te wennen. In begin kan de kleur sneller terug lopen, maar naarmate je je haar vaker verft met ammonia vrije haarverf van WECOLOUR, ga je merken dat de kwaliteit van je haar veel beter wordt en de kleur ook langer mooi blijft. Kortom, wij geven echt de voorkeur aan haarverf zonder ammonia.

Waarom WECOLOUR haarverf zonder ammonia zo goed voor je haar isammoniavrije-haarverf

In onze haarverf zit dus geen ammonia, maar ook geen PPD (wel TDS), resorcinol en parabenen. De haarverf is dus echt veel zachter en beter voor je haar. Daarnaast zit er veel meer pigment en verzorging in de kleurcrème waardoor je haar niet uitdroogt en een mooie glans krijgt. Haar wat mooi blijft van kwaliteit, behoudt ook langer de kleur en hoef je dus minder vaak bij te kleuren. Alleen de uitgroei moet je wel bijhouden. Dat gaat met onze haarverf zonder ammonia ook heel eenvoudig. Je kunt een verpakking die open is geweest, namelijk nog 1 jaar bewaren.  Onze trouwe klanten beoordelen onze haarverf met een 8.7! Je kunt de kleurentool gebruiken als je twijfelt over de kleur. Weet je al welke haarverf zonder ammonia je wil, bestel dan direct een van de 44 kleuren. Op werkdagen besteld voor 16 uur, is dezelfde dag verzonden.

Shop haarverf zonder ammonia