Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Menumenu
Home Shop
Over ons
FAQ Blog Contact

Haarverf zonder ammoniak

Haarverf zonder ammoniak van WECOLOUR is ontstaan vanuit de gedachte dat mooi gezond geverfd haar ook kan zonder de schadelijke stoffen van de haarverf van de drogisterij. Haarverf zonder ammonia, zo puur mogelijk met een natuurlijke dekking, ook voor grijs haar. En uiteraard dierproef vrij! De haarverf zonder ammoniak van WECOLOUR is nog wel steeds haarverf met waterstofperoxide, maar dan zo puur mogelijk. Ook bevat de haarverf geen resorcinol, parabenen en PPD (wel TDS). Het is dus minder belastend voor je haar als je je haar verft zonder ammoniak.

Hoe werkt haarverf zonder ammoniak

In de drogisterij koop je haarverf dat speciaal gemaakt is voor de consument. Het moet dus voor iedereen een goede dekking geven. De haarverf van WECOLOUR is van kapperskwaliteit. Dat wil zeggen dat er veel meer pigment in de haarverf zit. Ook is de kleurcrème veel zachter en bevat kwalitatief hoogwaardige ingrediënten die je haar ook verzorgen. Doordat er geen ammoniak in de haarverf zit, gaan de haarschubben minder ver open. Uiteraard zit er een vervanger in van ammoniak, want anders kun je het haar niet kleuren. Haarverf moet echt uit je haar groeien, je wast het er dus niet uit. Doordat er geen ammoniak in zit heb je de volgende voordelen:

  1. De haarverf stinkt niet, maar heeft een neutrale geur
  2. De haarverf zonder ammoniak is veel zachter voor je haar en droogt het veel minder uit
  3. Het resultaat ziet er heel natuurlijk uit
  4. De pigment is sterker, waardoor de kleur langer mooi blijft
  5. Je kunt er meerdere keren mee doen, de haarverf zonder ammoniak is tot  1 jaar na opening houdbaar, mits niet gemengd met activator.

Waarom WECOLOUR haarverf 

De haarverf is dus zo puur mogelijk, heel zacht voor je haar, wel met een mooie dekking. Het geeft het resultaat van haarverf zonder je haar te beschadigen. De kwaliteit van de haarverf is veel beter dan die van de drogist. Je kunt de haarverf na opening 12 maanden bewaren, het is dus heel voordelig in gebruik. Weet je niet precies welke kleur je wilt of kunt hebben, gebruik dan de kleurentool. Weet je al welke haarverf zonder ammoniak je wil, bestel dan direct en kies uit 23 kleuren. Op werkdagen besteld voor16 uur, is dezelfde dag verzonden en op je eerste bestelling krijg je €10 korting. De haarverf zonder ammoniak wordt verzonden in een verpakking die door de brievenbus past. Hoe meer producten je bij ons bestelt, hoe voordeliger het wordt. Dus gun je haar haarverf zonder ammoniak. Daarna wil je nooit meer iets anders! Onze trouwe klanten beoordelen onze haarverf met een 8.6!  

Haarverf zonder ammoniak


Kwaliteit gegarandeerd
Onze klanten aan het woord