Haarverf zonder ppd

haarverf zonder ppd

Ben je op zoek naar haarverf zonder PPD, dan ben je bij WECOLOUR aan het juiste adres. WECOLOUR haarverf zonder PPD is ontwikkeld specifiek voor een perfecte grijsdekking maar zoveel mogelijk vrij van agressieve ingrediënten. De haarverf is niet alleen PPD-vrij maar ook vrij van andere veel toegepaste schadelijke stoffen zoals ammonia, parabenen, resorcinol en sls.

Kun je WECOLOUR haarverf gebruiken als je allergisch bent voor PPD?

Om dat met zekerheid te kunnen zeggen, raden we je aan eerst een allergietest te doen en die op de voorgeschreven wijze uit te voeren. Als alternatief voor PPD zit er namelijk TDS in onze haarverf. TDS (toluene-2,5 diamine sulfaat) is ook een pigment. TDS is familie van PPD, maar veel minder agressief. Deze stof is nodig om haar te verven en grijze haren te dekken. Mensen die allergisch zijn voor PPD, zijn in 10% van de gevallen niet allergisch voor TDS. Wel adviseren wij je om altijd een allergietest te doen, ook al zit er geen PPD in onze haarverf. Ben je heel erg allergisch voor PPD, kijk dan ook uit met TDS! Wij begrijpen dat je graag je haar wilt verven als je grijs wordt, maar neem geen enkel risico.

Hoe weet je of je allergisch bent voor haarverf?

Een allergische reactie op PPD kan heel ernstig zijn. Vandaar dat wij adviseren om altijd eerst een allergietest te doen. Je kunt namelijk ook een allergie opbouwen, waarbij je dan van de één op de andere dag niet meer tegen PPD kunt. Je krijgt rode uitslag, je hoofdhuid gaat heel erg jeuken, je kunt blaren, blaasjes en zelfs hele open plekken krijgen in je gezicht. Als je een tester bij ons aanvraagt, ontvang je alle informatie om de test op de juiste wijze uit te voeren. Een aantal van onze rood- en kopernuances is niet alleen vrij van PPD, maar ook van TDS. Dit zijn intens koper donkerblond (7.44), koper donkerblond (7.4), koperrood lichtbruin (6.64), koper lichtbruin (6.4) en mahonierood donkerbruin (4.65)

Tester WECOLOUR haarverf zonder PPD

Als je twijfelt, vraag dan een tester aan van onze haarverf zonder PPD, voor het uitvoeren van een allergietest. Als je een tester bestelt, ontvang je een bevestiging met een uitgebreide instructie op welke manier je de allergietest het beste kunt uitvoeren. Kijk wel eerst even in welke kleur je je haar zou willen verven. De samenstelling van elk van onze kleuren is namelijk verschillend, waardoor ook mogelijke allergische reacties anders zijn. Het is dus belangrijk dat je de allergietest met de juiste kleur uitvoert. Weet je nog niet voor welke kleur jij gaat? Onze haarkleuradvies tool helpt je bij het kiezen van de juiste haarkleur. Wees tijdens het testen wel alert en voorzichtig. Zodra je voelt dat de verf irriteert, was je het direct van je huid af en verf je haar niet. Krijg je geen reactie op je arm en twijfel je alsnog? Doe dan een beetje kleurcrème achter je oor, op je hoofd. Hier is je huid heel dun. Krijg je hier ook geen allergische reactie op, dan kun je zonder problemen je haar verven met onze haarverf zonder PPD. 

Wil je reviews lezen, ga dan naar Qshops. Er zijn daar verschillende positieve ervaringen met WECOLOUR te lezen van mensen die WECOLOUR haarverf wèl verdragen. Vraag hier een tester aan van onze haarverf zonder PPD.

Ga naar de shop