Haarverf zonder ppd

haarverf zonder ppd

Ben je op zoek naar haarverf zonder PPD, probeer dan eens de haarverf van WECOLOUR. WECOLOUR haarverf zonder PPD is ontwikkeld om grijze haren te dekken en je haar een mooie, diepe kleur te geven. De haarverf is niet alleen PPD-vrij maar bevat ook een heleboel andere veel toegepaste schadelijke stoffen niet, zoals ammonia, parabenen, resorcinol en sls.

Kan je de haarverf gebruiken als je allergisch bent voor PPD?

Het zou kunnen, maar je moet eerst een allergietest doen. Als alternatief voor PPD zit er TDS in onze haarverf. TDS (toluene-2,5 diamine sulfaat) is ook een kleurstof die reageert in combinatie met de activator. TDS is familie van PPD, maar veel minder agressief. Deze stof is nodig om haar te verven en grijze haren te dekken. Mensen die allergisch zijn voor PPD, zijn in 25% van de gevallen niet allergisch voor TDS. Wel adviseren wij je om altijd een allergietest te doen, ook al zit er geen PPD in onze haarverf. Ben je heel erg allergisch voor PPD, kijk dan ook uit met TDS! Wij begrijpen dat je graag je haar wilt verven als je grijs wordt, maar met een allergie voor PPD moet je altijd heel erg voorzichtig zijn.

Hoe weet je of je allergisch bent voor haarverf?

Als je allergisch bent voor haarverf en je gaat toch je haar verven met haarverf waar PPD in zit krijg je een allergische reactie. Bij de een is dit erger dan bij de ander, maar het kan zo erg zijn dat je naar het ziekenhuis moet. Er zijn zelfs mensen die er aan dood gaan. Vandaar dat wij altijd adviseren om een allergietest te doen. Je kunt namelijk ook een allergie opbouwen, waarbij je dan zomaar van de een op de andere dag niet meer tegen PPD kunt. Je krijgt rode uitslag, je hoofdhuid gaat heel erg jeuken, je kunt blaren, blaasjes en zelfs hele open plekken krijgen in je gezicht. Als je een allergietest doet, laat de kleurcrème dan minimaal 72 uur zitten aan de binnenkant van je arm onder een pleister. Krijg je last of jeuk, verwijder de kleurcrème dan direct. Heb je na 72 uur nog steeds geen enkele reactie (misschien van de pleister), dan kun je onze haarverf zonder problemen gebruiken.

Wat wel werkt, zijn de rode tinten haarverf. In rode haarkleuren zit geen TDS en ook geen PPD. Het gaat om de kleuren mahonierood donkerbruin (4.65), koper lichtbruin (6.4), koperrood lichtbruin (6.64), koper donkerblond (7.4).

Vraag een tester aan van onze haarverf zonder PPD

Als je twijfelt, vraag dan een tester van onze haarverf zonder PPD, waarmee je een allergietest kunt doen. Wees wel alert en voorzichtig. Gebruik de haarverf niet als je een allergische reactie krijgt. Zodra je voelt dat de kleurcrème irriteert, haal je het er direct af. Krijg je geen reactie op jouw arm en twijfel je alsnog? Doe dan een beetje kleurcrème aan de achterkant van je oor, op je hoofd. Hier is je huid heel dun. Krijg je hier ook geen allergische reactie op, dan kun je zonder problemen je haar verven met onze haarverf zonder PPD. Bij de tester zit een uitgebreide instructie op welke manier je de allergietest het beste kunt uitvoeren. Kijk wel eerst even in welke kleur je je haar zou willen verven. De samenstelling van elk van onze kleuren is namelijk verschillend, waardoor ook mogelijke allergische reacties anders zijn. Het is dus belangrijk dat je de allergietest met de juiste kleur uitvoert. Geef dus het kleurnummer dat je wilt testen aan ons door en ook meteen je naam en adresgegevens. Weet je nog niet voor welke kleur jij gaat? Onze haarkleuradvies tool helpt je bij het kiezen van de juiste haarkleur.  

Wil je reviews lezen, ga dan naar Qshops. Er zijn daar verschillende positieve ervaringen met WECOLOUR te vinden van mensen die voor andere merken haarverf wel allergisch zijn. Wil je meer informatie, heb je vragen of wil je een tester aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al jouw vragen over onze haarverf zonder PPD.

Ga naar de shop