Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Menumenu
Home Shop
Over ons
FAQ Blog Contact

Haren verven

Haren verven thuis is nog nooit zo makkelijk en eenvoudig geweest. Ongewenste grijze haren, of gewoon toe aan een andere haarkleur? De logische stap die de meeste mensen in zo’n geval zetten, is een bezoek aan de kapper. Daar gebeurt het grondig en goed, is de gedachte. En dat klopt. Maar wat veel mensen niet weten, is dat het professioneel verven van haren ook gewoon thuis kan. En dat zonder de nadelen van haarverf van de drogisterij of een dure kappersbehandeling!  Ook worden je haren veel minder belast omdat de haarverf zo puur mogelijk is en dat merk je direct als je je haren verft

haren-vervenHaren verven

De meeste mensen die hun haren verven, doen dat omdat ze grijs worden. Ruim zestig procent van de vrouwen verven de haren. Ook steeds meer mannen wagen de stap om het zelf te doen. De eerste vereiste van haarverf is dan ook een perfecte grijsdekking. De haarverf is 100 procent grijsdekkend. Zijn jouw haren al geverfd? Neem dan een kleur in dezelfde tint of donkerder. Je kunt geverfde haren namelijk niet lichter verven. Heb je jouw haren nog niet geverfd en heb je jouw eigen kleur, dan is het mogelijk om 2 tinten lichter te kiezen. Het verven van grijze haren gebeurt bij de kapper meestal door meerdere kleuren met elkaar te vermengen. Dat is noodzakelijk om een perfecte grijsdekking te krijgen. Bij ons hebben we de formule zo gemaakt, dat alle haarkleuren grijsdekkend zijn, dus het is niet meer nodig om meerdere kleuren met elkaar te mengen. Let wel op: harde haren zijn soms moeilijk. In dat geval kun je 1 tint donkerder nemen dan je normaal zou kiezen of je mengt de haarverf alsnog met een natuurtint. Natuurtinten (alle kleuren met een .0 erachter) dekken namelijk het beste op grijze haren.

haren-vervenHaren verven, welke kleur kies je dan?

Nu je besloten hebt om zelf je haren te verven, komt de vraag welke kleur dan.  De kleuren waaruit je kan kiezen als je haren verft zijn verwerkt in onze haarkleur advies tool. Je beantwoord een tiental vragen over de kwaliteit, lengte en kleur van jouw haren. Vervolgens krijg je een overzicht van haarkleuren waar je uit kunt kiezen. Je kunt zelf aangeven wat je belangrijk vindt aan de kleur. Is dat juist niet te donker of juist een goede dekking? De haarkleuradvies tool helpt je stap voor stap bij het maken van de juiste keuze voor jou, zodat je met een goed gevoel je haren kunt verven.

Haren verven, zo puur mogelijk

Als je jouw haren gaat verven, wil je niet onnodig allerlei schadelijke stoffen en middelen in de haarverf. Onze haarverf is zo puur mogelijk. Dat wil zeggen zonder:

  • ammonia
  • ppd (wel tds)
  • parabenen
  • resorcinol

Het bestellen van onze kappers kwalititeit haarverf is eenvoudig, veilig en snel. En zelf je harven verven wordt zo heel makkelijk. Je kunt onder meer betalen met iDEAL en Paypal. Bestel je voor 16.00 uur ’s middags op werkdagen, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Een pakket haarverf om je haren te verven kosten €19,95. Bij de eerste bestelling, krijg je €10 korting. Bestel je meerdere producten, krijg je volume korting. Zo betaal je zeker minder dan bij de kapper. Het resultaat van de geverfde haren is wel even mooi. Heb je toch nog vragen, of wil je nog meer weten over haren verven? Neem dan even contact met ons. Ook kun je op onze blog heel veel tips en extra informatie vinden.

Haren verven


Kwaliteit gegarandeerd
Onze klanten aan het woord