Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Menumenu
Home Shop
Over ons
FAQ Blog Contact

Zelf je haar verven

Zelf je haar verven kan heel goed met de haarverf van WECOLOUR. De haarverf voor thuis is ontstaan vanuit de gedachte dat mooi gezond geverfd haar ook kan zonder de haarverf van de drogisterij. Zelf je haar verven, zo puur mogelijk met een natuurlijke dekking, ook voor grijs haar. En uiteraard dierproef vrij! Na opening is de haarverf 12 houdbaar, dus je kunt er meerdere keren je uitgroei mee verven. 

Hoe verf je zelf je haar?

Voordat je begint om zelf je haar te verven, kies je eerst de kleur. Er zijn 23 kleuren waarmee je je haar kunt verven. Heb je al geverfd haar, dan kun je je haar niet lichter verven. Dit kan alleen als je het gaat blonderen en dat verkopen wij niet. Wel kun je je haar in dezelfde kleur verven of één of meerdere tinten donkerder. Heb je van jezelf heel veel warmte in je haar, dus wordt het snel oranje, kies dan een astint zoals de 8.1 asblond. Dit zijn alle kleuren die eindigen op .1. Ben je heel erg grijs, kies dan voor een natuurtint en het liefst zo licht mogelijk. Dit zijn alle kleuren met .0 op het einde bijvoorbeeld lichtbruin 6.0. Als je zelf je haar verft, wil je toch een natuurlijk resultaat en dat lukt als je hiermee rekening houdt. Gebruik onze kleurentool om zeker te zijn of het kan wat jij wil. Vervolgens doe je de volgende stappen:

  1. Voordat je je haar verft, doe je eerst een allergietest
  2. Als je geen allergische reacties krijgt, meng je de kleurcrème met de activator. Wil je geen hele tube gebruiken, dan kan je ook de helft nemen. Schud de activator goed, voordat je deze toevoegt
  3. Je roert het goed door en brengt het aan in jouw haar op droog haar (liefst 3 dagen niet gewassen, omdat je dan wat "natuurlijke" bescherming hebt)
  4. Laat het 35 minuten intrekken vanaf het moment dat je helemaal klaar bent met het aanbrengen van de haarverf
  5. Spoel de verf uit en was het daarna met onze shampoo of dark bamboo

Zelf je haar verven is dus heel eenvoudig, snel een makkelijk. Je hoeft er geen uren voor bij de kapper te zitten en met een goed product, krijg je ook een heel mooi resultaat. Onze trouwe klanten beoordelen onze haarverf met een 8.6! Je kunt de kleurentool gebruiken. Weet je al welke kleur je je haar gaat verven, bestel dan direct uit een van de 23 kleuren. Vandaag besteld voor 16 uur, is dezelfde dag verzonden en op je eerste bestelling krijg je €10 korting.  Zo wordt zelf je haar verven wel heel voordelig!

Zelf je haar verven


Kwaliteit gegarandeerd
Onze klanten aan het woord