Kappersverf online kopen

Koop online kappersverf

Kappersverf koop je heel gemakkelijk online bij WECOLOUR. WECOLOUR is ontstaan vanuit de gedachte dat mooi geverfd haar ook kan zonder alle nadelen van haarverf van de drogisterij of een dure kappersbehandeling. Je haar verven, wanneer het jou uitkomt met de kwaliteit van de verf die de kapper gebruikt of zelfs nog beter.

Maak een keuze uit een van de 44 kleuren

Momenteel kun je 44 kleuren kappersverf online bestellen. Van zeer licht asblond tot zwart en alles wat daartussen ligt. Ook hebben we een eigen lijn in haarverzorging en haarstyling. Al onze producten zijn zo puur als mogelijk en van kapperskwaliteit, voor een betaalbare prijs. Met veel tevreden klanten tot gevolg. Zij beoordelen ons gemiddeld met maar liefst een 8.7!

Waar moet je opletten als je kappersverf van WECOLOUR besteld?

Wanneer je WECOLOUR kappersverf voor thuisgebruik bestelt, moet je op een paar dingen letten. Onze haarverf bevat geen ammonia, PPD, parabenen en resorcinol. Doordat onze haarverf zo puur is, zit er meer pigment in de haarkleuren. Bij de meeste mensen vallen de haarkleuren daarom donkerder uit. Heb je fijn, poreus of beschadigd haar? Dan is de kans groot dat jouw haar het pigment als het ware 'opzuigt'. Kies daarom altijd een tint lichter dan de kleur die je daadwerkelijk zou willen. Geverfd haar kun je namelijk niet lichter verven, wel donkerder. Wil je een felle kleur en ben je erg grijs? Meng deze dan op je uitgroei met een kleur van een natuurtint (een .0 kleur). Anders krijg je een heel fel resultaat op grijs of licht haar. Twijfel je nog welke kleur je gaat bestellen, gebruik dan de kleurentool. Wil je liever een advies op maat? Dan mag je ons ook altijd een foto sturen per mail. Onze kleurspecialisten weten precies welke kleur kappersverf bij jou past.

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Bij ons staat de kwaliteit van de kappersverf centraal. En kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Voor €19,95 heb je een haarverfpakket van WECOLOUR in huis, dat zo puur mogelijk is. De verf heeft véél pigment voor een krachtige, lange dekking en verzorgt je haar zodat het glanst als nooit tevoren. We hebben veel aandacht besteed aan de verpakking, de tubes en de gebruiksaanwijzing. Uiteraard zit er in het haarverf pakket ook een shampoo en conditioner (15 ml), een verfkwastje en plastic handschoenen. De haarverf is na opening houdbaar en kun je ook gebruiken om je uitgroei te verven. Bestel je meerdere pakketten tegelijk dan ontvang je stapelkorting. Zo betaal je bij twee pakketten slechts € 18,95 per pakket en bij 4 pakketten betaal je slechts € 17,95 voor een pakket kappersverf

Bestel kappersverf voor thuis