Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu
  Filter
  Haarkleur

  Mogelijkheden haarverf voor (thuis) kappers

  Ben jij (thuis) kapper en wil je de haarverf van WECOLOUR gebruiken in jouw salon, dan is dat ook mogelijk. Je kunt uiteraard de complete haarverfverpakking bestellen, maar het is ook mogelijk om alleen losse tubes te bestellen. Hieronder de verschillende opties:

  • Bestel je minder dan 50 tubes op jaarbasis, dan ben je het meest voordelig uit met onze eco-verpakking. Dit is een verpakking met vier losse tubes (60ml) en vier flesjes activator van 60ml.
  • Bestel je meer dan 50 tubes op jaarbasis, informeer dan naar de mogelijkheden. We bieden (thuis) kappers een staffelkorting zodat je extra voordelig haar kunt verven met WECOLOUR. Ook onze verzorgingsproducten kun je gebruiken en verkopen in de salon. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. Ook deze producten zijn op dezelfde basis als onze haarverf; zo puur mogelijk, zonder parabenen, sls en resorcinol. Veel beter en zachter voor haar.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het onderstaande contactfomulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  haarverf_thuiskappers

   

  Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden
  versturen

  Mogelijkheden haarverf voor (thuis) kappers


  Kwaliteit gegarandeerd
  Onze klanten aan het woord

  Prachtig product, mijn haar heeft een mooie glans en de shampoo en conditioner maken mijn haar ontzettend zacht. En met de kortingen is het te betalen bedrag ook nog eens leuk.

  Rita

  De dark bamboo shampo is ideaal voor droog en pluizig haar. Ik had al heel veel geprobeerd om van mijn pluizige haar af te komen. Na een paar keer wassen met deze shampoo was mijn probleem opgelost.

  Resie