Natuurlijke haarverf

Natuurlijke haarverf

Natuurlijke haarverf voor thuis van WECOLOUR is ontstaan vanuit de gedachte dat mooi gezond geverfd haar ook kan zonder de vele schadelijke stoffen van haarverf van de drogisterij. Natuurlijke haarverf, zo puur mogelijk met een natuurlijke dekking, ook voor grijs haar. En uiteraard dierproef vrij! De haarverf van WECOLOUR is zo natuurlijk mogelijk, maar wel zit er waterstofperoxide en kleurstof in. Bij WECOLOUR natuurlijke haarverf zit 6% waterstof peroxide. Je kunt je haar daar 1 -2 tinten mee oplichten. 

Wat is natuurlijke haarverf?

Natuurlijke haarkleuring van WECOLOUR is geen henna of echt 100% natuurlijke haarverf. Het is zo puur mogelijk, dus zonder ammonia, resorcinol, parabenen en ppd (wel tds). Dit betekent dat je de haarverf nog steeds moet mengen met waterstofperoxide. Dat is namelijk de enige manier om grijze haren te verven. Zonder waterstofperoxide krijg je namelijk geen goede dekking van grijs haar. Zelfs met henna lukt dat niet echt. Daarom hebben wij gekozen voor haarverf op de meest natuurlijke manier, maar het is nog steeds wel echte verf. Doordat de haarverf zo natuurlijk is, is het resultaat heel natuurlijk en wordt je haar er niet droog of beschadigd van. De haarverf ruikt neutraal, stinkt niet en geeft je haar verzorging en glans. En uiteraard een mooie, goede dekking op grijs haar. Dat is met echt natuurlijke haarkleuring namelijk niet of nauwelijks mogelijk. 

Wat is het verschil tussen natuurlijke haarverf en haarverf van de drogist?

Bij haarverf van de drogist zit veel meer chemicaliëen, waardoor je haar uitdroogt. Hoe droger je haar, hoe minder goed de haarverf houdt. Dat betekent dat je steeds vaker gaat verven waardoor je het haar meer belast. Ook kun je haarverf van de drogist niet vaker dan 1 keer gebruiken. Wecolour heeft een verpakking ontwikkeld waarbij je zelf de kleurcrème mengt met de activator. Hierdoor kun je de natuurlijke haarverf meerdere keren gebruiken. In de haarverf van WECOLOUR zit geen ammonia, ppd, resorcinol en parabenen. Het ruikt neutraal en belast je haar niet. Je haar blijft gezond, krijgt een mooie glans en doordat het zo gezond blijft, blijft de kleur ook langer mooi. Er zit meer pigment in de natuurlijke haarverf, waardoor de kleur wat donkerder kan uitvallen dan je gewend bent. 

Wat zit er in een verpakking natuurlijke haarverf? natuurlijke haarverf

In een verpakking haarverf, dat door de brievenbus past zit:

Als je op werkdagen bestelt voor 16 uur, wordt jouw pakket natuurlijke haarverf dezelfde dag verzonden. Een pakket haarverf van WECOLOUR kost €19,95. Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger het wordt. Ook krijg je extra korting op verzorgingsproducten. En gratis verzending binnen Nederland vanaf € 30,00. Onze trouwe klanten beoordelen onze haarverf met een 8.7! Je kunt haarkleur advies op maat krijgen om te kijken uit welke haarkleuren je kunt kiezen. Weet je al welke haarverf je wilt, bestel dan direct uit een van de 44 natuurlijke haarkleuren. Je haar wil niets meer anders dan natuurlijke haarverf van WECOLOUR voor een natuurlijk resultaat.

Shop natuurlijke haarverf