Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu
  Filter
  Haarkleur

  Natuurlijke haarverf is zachter en beter voor je haar

  Natuurlijke haarverf van wecolour

   Onze natuurlijke haarverf voor thuis is ontstaan vanuit de gedachte dat mooi gezond geverfd haar ook kan zonder de vele schadelijke stoffen van haarverf van de drogisterij. Natuurlijke haarverf, zo puur mogelijk met een natuurlijke dekking, ook voor grijs haar. En uiteraard dierproef vrij! De haarverf van WECOLOUR is zo natuurlijk mogelijk, maar wel zit er waterstofperoxide en kleurstof in. Bij WECOLOUR natuurlijke haarverf zit 6% waterstof peroxide. Je kunt je haar daar 1 -2 tinten mee oplichten. 

  Wat is natuurlijke haarverf?

  Natuurlijke haarkleuring van WECOLOUR is geen henna of echt 100% natuurlijke haarverf. Het is zo puur mogelijk, dus zonder ammonia, resorcinol, parabenen en ppd (wel tds). Dit betekent dat je de haarverf nog steeds moet mengen met waterstofperoxide. Dat is namelijk de enige manier om grijze haren te verven. Zonder waterstof peroxide krijg je namelijk geen goede dekking van grijs haar. Zelfs met henna lukt dat niet echt. Daarom hebben wij gekozen voor haarverf op de meest natuurlijke manier, maar het is nog steeds wel echte verf. Doordat de haarverf zo natuurlijk is, is het resultaat heel natuurlijk en wordt je haar er niet droog of beschadigd van. De haarverf ruikt neutraal, stinkt niet en geeft je haar verzorging en glans. En uiteraard een mooie, goede dekking op grijs haar. Dat is met echt natuurlijke haarkleuring namelijk niet of nauwelijks mogelijk. 

  Wat is het verschil tussen natuurlijke haarverf en haarverf van de drogist?

  Bij haarverf van de drogist zit veel meer chemicaliëen, waardoor je haar uitdroogt. Hoe droger je haar, hoe minder goed de haarverf houdt. Dat betekent dat je steeds vaker gaat verven waardoor je het haar meer belast. Ook kun je haarverf van de drogist niet vaker dan 1 keer gebruiken. Wecolour heeft een verpakking ontwikkeld waarbij je zelf de kleurcrème mengt met de activator. Hierdoor kun je de natuurlijke haarverf meerdere keren gebruiken. In de haarverf van WECOLOUR zit geen ammonia, ppd, resorcinol en parabenen. Het ruikt neutraal en belast je haar niet. Je haar blijft gezond, krijgt een mooie glans en doordat het zo gezond blijft, blijft de kleur ook langer mooi. Er zit meer pigment in de natuurlijke haarverf, waardoor de kleur wat donkerder kan uitvallen dan je gewend bent. 

  Wat zit er in een verpakking natuurlijke haarverf? natuurlijke haarverf

  In een verpakking haarverf, dat door de brievenbus past zit:

  • Tube 60 ml kleurcrème
  • Activator 60ml
  • Een zakje shampoo en conditioner of dark bamboo
  • Plastic handschoenen
  • Een verfkwastje met kammetje
  • Een gebruiksaanwijzing

  Als je op werkdagen bestelt voor 16 uur, wordt jouw pakket natuurlijke haarverf dezelfde dag verzonden. Een pakket haarverf van WECOLOUR kost €19,95. Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger het wordt. Zo betaal je voor vier verpakkingen slechts €14,95 per pakket. Ook krijg je extra korting op verzorgingsproducten. En uiteraard altijd gratis verzending binnen Nederland. Onze trouwe klanten beoordelen onze haarverf met een 8.7! Je kunt haarkleur advies op maat krijgen om te kijken uit welke haarkleuren je kunt kiezen. Weet je al welke haarverf je wilt, bestel dan direct uit een van de 32 natuurlijke haarkleuren. Je haar wil niets meer anders dan natuurlijke haarverf van WECOLOUR.

  Shop jouw natuurlijke haarverf

  Natuurlijke haarverf


  Kwaliteit gegarandeerd
  Onze klanten aan het woord

  Ik gebruik de haarverf nu ruim twee jaar en zelfs mijn kapper staat versteld van het resultaat. Sinds ik de haarverf van WECOLOUR koop wordt de kwaliteit van mijn haar iedere keer beter. Voor mij geen andere verf meer!

  Gerda

  Wat een goede haarverf. Nadat ik de verf heb aangebracht, is mijn stevige haaruitval gestopt! Daar had ik al jarenlang last van, waardoor mijn eens best dikke haar een dunne, pluizige warboel is geworden. Ik kan het bijna niet geloven. Voor mij niets anders meer.

  Petra