Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Home Shop
Over ons
FAQ Blog Contact

Niet tevreden met het resultaat? Dan krijg je je geld terug of mag je een andere kleur proberen.

Helaas is het bij haarverf zo dat je nooit 100% tevreden klanten hebt. Sommige mensen hebben heel hard haar, anderen veel minder pigment. Onze haarverf is zo puur mogelijk wat soms ook effect heeft op de dekkingskracht. Het kan dus zijn dat de kleur tegenvalt. Vaak helpt het om dan 1 tint donkerder te nemen. Als je de kleurentool volgt, weet je in ieder geval zeker dat je geen groen, geel of rose haar krijgt. Ook heb je dan altijd een kleur die de grijsdekking goed aanpakt. Twijfel je toch of je gaat bestellen, weet dan dat je altijd je geld terug krijgt als je niet tevreden bent. Of je krijgt gratis een andere kleur opgestuurd.

Neem gerust een kijkje bij onze beoordelingen. Daar zal je ook zien dat er heel soms mensen zijn die niet tevreden waren over het resultaat, maar wel tevreden over de kwaliteit van de haarverf en onze service. De haarverf is zo prettig in gebruik dat daar nooit klachten over zijn. 

Je kunt dus met een gerust hart een pakket haarverf bestellen. Na je bestelling ontvang je binnen twee weken een e-mail met de vraag of je een beoordeling wilt schijven. En daar reageren we altijd op. Maar je kunt ons ook direct een e-mail sturen waarin je aangeeft dat je niet tevreden bent. Wij storten het geld dan direct weer terug naar jouw rekening.

Onze klanten aan het woord

Ik ben zeer tevreden met het haarkleurproduct dat ik heb besteld bij WECOLOUR. Ook qua duurzaamheid blijkt het een goed product wat huidvriendelijk is. Het was een goede overstap.

Emile, 04/10/2017

Eindelijk een goede haarverf gevonden! De verf dekt mijn deels grijze haar goed. Handig dat er op de site van WECOLOUR tips en blogs staan. 

Inge, 28/03/2018