Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu
Filter
Haarkleur
Haarverf bestellenHaarverzorgingHaarstylingTools

Niet goed geld terug

Niet tevreden met het resultaat of de haarverf van WECOLOUR? Dan krijg je je geld terug of mag je een andere kleur proberen.

Wat een teleurstelling zal dat zijn! Helaas is het bij haarverf zo dat je nooit 100% tevreden klanten hebt. Sommige mensen hebben hard haar, anderen minder pigment. Onze haarverf is zo puur mogelijk wat soms ook effect heeft op de dekkingskracht. Het kan dus zijn dat de kleur tegenvalt.

Vaak helpt het om dan 1 tint donkerder te nemen. Als je de kleurentool volgt, weet je in ieder geval zeker dat je geen groen, geel of rose haar krijgt. Ook heb je dan altijd een kleur die de grijsdekking goed aanpakt. Twijfel je toch of je gaat bestellen, weet dan dat je altijd je geld terug krijgt als je niet tevreden bent. Of je krijgt gratis een andere kleur opgestuurd. Neem gerust een kijkje bij onze beoordelingen. Daar zal je ook zien dat er heel soms mensen zijn die niet tevreden waren over het resultaat, maar wel tevreden over de kwaliteit van de haarverf en onze service. De haarverf is zo prettig in gebruik dat daar nooit klachten over zijn. 

Je kunt dus met een gerust hart een pakket haarverf bestellen. Na je bestelling ontvang je binnen twee weken een e-mail met de vraag of je een beoordeling wilt schijven. En daar reageren we altijd op. Maar je kunt ons ook direct een e-mail sturen waarin je aangeeft dat je niet tevreden bent. Wij storten het geld dan direct weer terug naar op jouw rekening of je mag kosteloos een andere kleur proberen. In ieder geval vinden we altijd een passende oplossing. 

Naar de shop

Onze klanten aan het woord

Ik gebruik de haarverf nu ruim twee jaar en zelfs mijn kapper staat versteld van het resultaat. Sinds ik de haarverf van WECOLOUR koop wordt de kwaliteit van mijn haar iedere keer beter. Voor mij geen andere verf meer!

Gerda

Wat een goede haarverf. Nadat ik de verf heb aangebracht, is mijn stevige haaruitval gestopt! Daar had ik al jarenlang last van, waardoor mijn eens best dikke haar een dunne, pluizige warboel is geworden. Ik kan het bijna niet geloven. Voor mij niets anders meer.

Petra