Garantie

Niet tevreden met een WECOLOUR product? Dan geven we je graag een suggestie voor een ander product of kleur om toch het gewenste resultaat te bereiken. Anders storten we het aankoopbedrag min eventuele verzendkosten aan je terug. De niet-goed-geld-terug-garantie is geldig tot 30 dagen na ontvangst. De niet-goed-geld-terug-garantie geldt niet op onze eco-verpakking en ook niet op de blondeer- en highlightset.

Wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent. Bij haarverf weet je van tevoren niet zeker hoe de kleur uitvalt omdat dit sterk afhankelijk is van je eigen haar. Bij sommige mensen pakt de verf minder goed omdat het haar wat harder is. Onze haarverf is zo puur mogelijk wat soms ook effect heeft op de dekkingskracht. Bij mensen met poreus haar kan de verf juist donkerder uitpakken. We raden je daarom altijd aan om de kleur eerst op een plukje van je haar uit te proberen. Want het kan dus zijn dat de kleur niet helemaal uitpakt zoals je verwachtte.

Om teleurstellingen te voorkomen, raden we je altijd aan ons haarkleuradvies op te volgen. In theorie zouden de kleuren die daar voor jou aangeraden worden een goed resultaat moeten geven op je haar inclusief een eventuele goede grijsdekking. Twijfel je? Weet dan dat je altijd je geld terug krijgt als je niet tevreden bent. Of je krijgt gratis een andere kleur opgestuurd. Neem gerust een kijkje bij onze beoordelingen. Daar zal je ook zien dat er heel soms mensen zijn die niet tevreden waren over het resultaat, maar wel tevreden over de kwaliteit van de haarverf en onze service. De haarverf is zo prettig in gebruik dat daar nooit klachten over zijn. 

Je kunt dus met een gerust hart een pakket haarverf bestellen of een van onze andere producten bestellen. Ben je niet tevreden? Na je bestelling ontvang je binnen twee weken een e-mail met de vraag of je een beoordeling wilt schijven. En daar reageren we altijd op. Maar je kunt ons ook direct een e-mail sturen waarin je aangeeft dat je niet tevreden bent. We zoeken samen naar een eventuele andere kleur of product en anders storten we het aankoopbedrag min eventuele verzendkosten dan direct weer terug op jouw rekening. In ieder geval vinden we altijd een passende oplossing. 

Heb je bonuspunten gebruikt bij je aankoop? Deze worden niet gerestitueerd.

Heb je van ons al eens een nieuw product ontvangen of je geld terug gekregen? Dan kun je niet opnieuw aanspraak maken op deze garantie. Wel kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen als je ergens niet helemaal tevreden over bent.

Naar de shop