Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu
Filter
Haarkleur
Haarverf bestellenHaarverzorgingHaarstylingTools

wecolour

WECOLOUR is ontstaan vanuit één simpele missie: gezond geverfd haar voor iedereen bereikbaar maken.

Wij zijn een webshop gespecialiseerd in haarkleuring voor thuis gebruik. Wij geloven dat iedereen een prachtige, gezonde, natuurlijk ogende haarkleur verdient. Én we begrijpen ook dat het soms best spannend kan zijn om over te stappen op een andere haarkleuring. Daarom hebben we een tool ontwikkeld die jou helpt de juiste kleur te kiezen. Liever persoonlijk contact? Geen enkel probleem. Ons team van kleurspecialisten zit iedere werkdag (ma-vrij 09:00 – 17:00) voor je klaar. Je kunt altijd met ons bellen, mailen en chatten. We helpen je graag.

Ons product

Samen met onze partner in Italië, ontwikkelden we een permanente haarverf voor thuisgebruik zonder ammonia, PPD, siliconen en resorcinol. Wat er wel in zit zijn natuurlijk verzorgende ingrediënten, zoals Argan olie en calendula extract. Een kwaliteitsproduct met een uitstekende dekking, veel beter en zachter voor je haar dan reguliere verf en voor een betaalbare prijs. Een WECOLOUR pakket wordt geleverd door de brievenbus en bevat naast de verf en activator ook een shampoo, conditioner, handschoenen, kwastje en een uitgebreide gebruiksaanwijzing. Heb je een PPD allergie? Vraag dan altijd eerst een gratis tester aan.

32 jaar ervaring in het kappersvak

WECOLOUR kwam uit de hoge hoed van Mike: "25 jaar lang heb ik mijn eigen kapsalon gerund. Stiekem liep ik al heel lang met het idee om professionele haarverf voor thuisgebruik te ontwikkelen en deze te verkopen via een webshop. Toen ik in 2013 Marije leerde kennen, werd deze droom werkelijkheid. Haar ervaring in webontwikkeling en kennis van IT, vormde de uiteindelijke basis van WECOLOUR. Inmiddels is de kapsalon verkocht en hebben we beide de volle focus op WECOLOUR. Zodat we het persoonlijke contact, de innovatie in ons product en de betrokkenheid bij ons bedrijf kunnen garanderen. En dat doen we met liefde. Heel veel liefde. We hopen je snel te mogen verwelkomen".

 

mike&marije

garantie

GARANTIE

Ons doel is jouw perfecte haarkleur. Niet 100% tevreden? Je krijgt je geld terug of we sturen je een andere kleur.
garantie

20.000+ TEVREDEN KLANTEN

Onze klanten beoordelen ons met een 8.7 bekijk alle reviews in Qshops
garantie

AS PURE AS POSSIBLE

WECOLOUR haarverf bevat zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten én toch 100% grijsdekking.
garantie

32 JAAR ERVARING

Ruim 32 jaar ervaring in het kappersvak, waarvan 25 jaar in eigen kapsalon (Deggers Kappers Noordwijk).
Onze klanten aan het woord

Ik gebruik de haarverf nu ruim twee jaar en zelfs mijn kapper staat versteld van het resultaat. Sinds ik de haarverf van WECOLOUR koop wordt de kwaliteit van mijn haar iedere keer beter. Voor mij geen andere verf meer!

Gerda

Wat een goede haarverf. Nadat ik de verf heb aangebracht, is mijn stevige haaruitval gestopt! Daar had ik al jarenlang last van, waardoor mijn eens best dikke haar een dunne, pluizige warboel is geworden. Ik kan het bijna niet geloven. Voor mij niets anders meer.

Petra