Permanente haarverf

permanente haarverf

Permanente haarverf van WECOLOUR is ontstaan vanuit de gedachte dat mooi gezond geverfd haar ook kan zonder de haarverf van de drogisterij. Zo puur mogelijk met een natuurlijke dekking, ook voor grijs haar. En uiteraard dierproef vrij!

Permanente haarverf zonder ammonia parabenen, resorcinol en ppd (maar wel met tds), waardoor je haar glanst en de kleur lang mooi blijft. De haarverf is 12 maanden na opening houdbaar, dus ook goed te gebruiken om je uitgroei te verven. Via de kleurentool krijg je advies. Weet je al welke kleur haarverf je wilt kopen, bestel dan direct. Maak kennis met de permanente haarverf van WECOLOUR en ervaar het verschil. 

De permanente haarverf heeft een uitstekende dekking op grijs haar en is van kappers kwaliteit. Het zorgt ervoor dat je haar gezond blijft en glanst. De kleur blijft lang mooi. Met een waterstof percentage van 6% kun je de haarverf niet uitwassen, het moet er echt uitgroeien. De haarverf van WECOLOUR zit in een tube en meng je met de waterstofperoxide in een plastic schaaltje. De verpakking permanente haarverf past door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. 

Shop permanente haarverf