Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Menumenu
Home Shop
Over ons
FAQ Blog Contact

Professionele haarverf kopen

Professionele haarverf van WECOLOUR is ontstaan vanuit de gedachte dat mooi gezond geverfd haar ook kan zonder de haarverf van de drogisterij. Professionele haarverf kopen, zo puur mogelijk met een natuurlijke dekking, ook voor grijs haar. En uiteraard dierproef vrij! De haarverf bevat veel pigment en verzorgende bestanddelen, waardoor het je haar bijna niet belast en het resultaat van de professionele haarverf direct zichtbaar is. Het belast je haar veel minder dan normale haarverf, het geeft je haar haar glans en professionele haarverf is veel verzorgender. Je haar blijft mooi! Wel kan de kleur wat donkerder uitvallen omdat er meer pigment in professionele haarverf zit.

Waarom professionele haarverf kopen?

Professionele haarverf kopen zonder ammonia, parabenen, resorcinol en ppd (maar wel met TDS), waardoor je haar glanst en de kleur lang mooi blijft. De haarverf is 12 maanden na opening houdbaar, dus ook goed te gebruiken om je uitgroei te verven. De haarverf belast je haar veel minder, waardoor het niet droog wordt. Ook belast het je hoofdhuid minder, ruikt het neutraal omdat er geen ammonia in zit en je krijgt kwantum korting als je meerdere pakketten bestelt. Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger de professionele haarverf wordt. 

Inhoud professionele haarverf

In een pakket professionele haarverf voor thuis zit:

  • 60ml professionele kleurcrème
  • 60 ml activator (6%)
  • 15ml shampoo en 15 ml conditioner of 20ml dark bamboo
  • Een verfkwast met kammetje
  • Plastic handschoenen
  • Een gebruiksaanwijzing

Via de kleurentool krijg je advies. Weet je al welke kleur professionele haarverf je wilt kopen, bestel dan direct. Maak nu voordelig kennis met de professionele haarverf van WECOLOUR en krijg je direct €10 korting op je eerste bestelling. Onze klanten beoordelen ons met een 8.6 en dat krijg je als je professionele haarverf thuis gebruikt.

Professionele haarverf kopen


Kwaliteit gegarandeerd
Onze klanten aan het woord