Professionele haarverf

Professionele_haarverf_voor_thuis

Professionele haarverf van WECOLOUR is ontstaan vanuit de gedachte dat mooi gezond geverfd haar ook kan zonder de haarverf van de drogisterij. Professionele haarverf, zo puur mogelijk met een natuurlijke dekking, ook voor grijs haar. En uiteraard dierproef vrij! De haarverf bevat veel pigment en verzorgende bestanddelen. Het belast je haar veel minder dan normale haarverf, het geeft je haar haar glans en is veel verzorgender. 

Waarom professionele haarverf van WECOLOUR?

Professionele haarverf zonder ammonia, parabenen, resorcinol en ppd (maar wel met TDS) is veel zachter en beter voor je haar. De kleurcrème bevat veel minder schadelijke stoffen en meer pigment, waardoor je haar een hele natuurlijk kleur krijgt, je haar glanst en de kleur lang mooi blijft. Zonder ammonia ruikt de haarverf normaal, stinkt het niet en behoudt je haar de glans. De haarverf is 12 maanden na opening houdbaar, dus ook goed te gebruiken om je uitgroei te verven. Je mengt, net als de kapper, de kleurcrème met de activator (zit ook in de verpakking) en laat dit 35 minuten intrekken.

Voedende ingrediënten

Professionele haarverf bevat meer geavanceerde en hoogwaardige ingrediënten, zoals speciale pigmenten en verzorgende oliën. Deze ingrediënten zorgen voor een natuurlijk en langduriger kleurresultaat. Haarverf van de drogist daarentegen is belastender voor je haar omdat het minder verzorgende ingrediënten en juist meer schadelijke stoffen bevat. Hierdoor voelt je haar stug aan, wordt het droog en vervaagt de haarkleur sneller. Je moet dan ook weer vaker verven en voordat je het weet zit je in deze loop. Dus hoe beter de kwaliteit van je haar is, hoe langer de kleur mooi blijft. Dit maakt het een veiligere optie voor mensen die gevoelig zijn voor chemische stoffen of allergieën hebben. En tevens is de kans dat je zelf een allergie opbouwt, veel minder.  WECOLOUR haarverf is ook heel geschikt voor zwangere vrouwen en mensen met een gevoelige hoofdhuid.

Bestel je meerdere pakketten haarverf of producten, hoe voordeliger de professionele haarverf wordt. De professionele haarverf kun je na openig bewaren, je kunt er dus meerdere keren mee doen, waardoor het voordelig is. Je krijgt er een kapperskwast bij, zodat je net als de kapper de haarverf op een goede manier kunt aanbrengen. 

Een pakket haarverf past door de brievenbus, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. De verzending is gratis en bestel je voor 16:00 uur op werkdagen, wordt het dezelfde dag verzonden.

Inhoud professionele haarverf: professionele_haarverf_zonder_ammonia_en_ppd

In een pakket professionele haarverf voor thuis zit: 

Via de kleurentool krijg je advies. Weet je al welke kleur professionele haarverf je wilt kopen, bestel dan direct. Bestel je meerdere pakketten tegelijk? Dan ontvang je tot wel 10% stapelkorting. Onze klanten beoordelen ons met een 8.7 en dat krijg je als je professionele haarverf thuis gebruikt. Twijfel je nog kun je ook een videogesprek inplannen met een van onze haarkleurspecialisten of je kunt met ons mailen, chatten en appen.

Shop professionele haarverf