Professionele haarverf

Professionele_haarverf_voor_thuis

Professionele haarverf van WECOLOUR is ontstaan vanuit de gedachte dat mooi gezond geverfd haar ook kan zonder de haarverf van de drogisterij. Professionele haarverf, zo puur mogelijk met een natuurlijke dekking, ook voor grijs haar. En uiteraard dierproef vrij! De haarverf bevat veel pigment en verzorgende bestanddelen. Het belast je haar veel minder dan normale haarverf, het geeft je haar haar glans en is veel verzorgender. 

Waarom professionele haarverf van WECOLOUR?

Professionele haarverf zonder ammonia, parabenen, resorcinol en ppd (maar wel met TDS) is veel zachter en beter voor je haar. De kleurcrème bevat veel minder schadelijke stoffen en meer pigment, waardoor je haar een hele natuurlijk kleur krijgt, je haar glanst en de kleur lang mooi blijft. De haarverf is 12 maanden na opening houdbaar, dus ook goed te gebruiken om je uitgroei te verven. Je mengt, net als de kapper, de kleurcrème met de activator (zit ook in de verpakking) en laat dit 35 minuten intrekken.

De haarverf belast je haar veel minder, waardoor het niet droog wordt. Ook belast het je hoofdhuid minder, ruikt het neutraal omdat er geen ammonia in zit en je krijgt kwantum korting als je meerdere pakketten bestelt. Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger de professionele haarverf wordt. Doordat de haarverf jouw haar veel minder belast, blijft de kwaliteit van je haar veel beter. En hoe beter je haar is,  hoe mooier de kleur blijft. De kleur vervaagt veel minder snel, waardoor je ook minder vaak je haar hoeft te kleuren. 

Een pakket haarverf past door de brievenbus, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. De verzending is gratis en bestel je voor 16:00 uur op werkdagen, wordt het dezelfde dag verzonden.

Inhoud professionele haarverf: professionele_haarverf_zonder_ammonia_en_ppd

In een pakket professionele haarverf voor thuis zit: 

Via de kleurentool krijg je advies. Weet je al welke kleur professionele haarverf je wilt kopen, bestel dan direct. Bestel je meerdere pakketten tegelijk? Dan ontvang je tot wel 10% stapelkorting. Onze klanten beoordelen ons met een 8.7 en dat krijg je als je professionele haarverf thuis gebruikt.

Shop professionele haarverf