Retourneren

Verzending

Bestellingen geplaatst voor 16.00 uur op werkdagen, worden dezelfde dag nog verzonden. Bestel je later of in het weekend? Dan wordt jouw pakketje de eerstvolgende werkdag verzonden. Je pakket of pakketjes worden na verzending de volgende werkdag door DHL afgeleverd. Je kunt met de track & trace code die je ontvangt je bestelling online volgen.

Het kan gebeuren dat een pakketje wat langer onderweg is, hou hier rekening mee. Op maandagen wordt niet bezorgd. Bestel je dus op vrijdagmiddag na 16.00 uur, zaterdag of zondag, dan is je bestelling er op zijn vroegst dinsdag. Je pakketje komt altijd aan. Duurt het echt te lang? Neem dan even contact met ons op.

Wil jij je verf of andere WECOLOUR producten altijd op tijd in huis hebben? Neem dan een kosteloos, geheel vrijblijvend abonnement. Zo worden jouw producten altijd op tijd opgestuurd. Zonder dat je er omkijken naar hebt.

Annuleren

Wil je je bestelling annuleren? Stuur ons zo snel mogelijk een mail via het e-mailadres info@wecolour.com Als de bestelling nog niet is verzonden (zie hierboven, bij verzending), wordt het aankoopbedrag dezelfde dag nog teruggestort via onze payment provider Mollie. Het kan tot 24 uur duren voordat dit op je rekening staat.


Op werkdagen na 16.00 uur is het niet meer mogelijk om een bestelling te annuleren, omdat de bestelling dan al verzonden is.

Retourneren

Je kunt (een gedeelte van) je bestelling retourneren. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Het spreekt voor zich dat de producten compleet, onbeschadigd, ongeopend en ongebruikt dienen te zijn.

Stuur even een e-mail aan info@wecolour.com met wat je retour gaat sturen en waarom. Het pakket inclusief een briefje met jouw NAW-gegevens kun je terugsturen naar:

WECOLOUR
Van Speijkstraat 1
2202GJ  Noordwijk

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde pakketten. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed. De haarverf moet binnen de zichttermijn van 30 dagen geretourneerd zijn. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van je pakket. Haarverf moet in de originele verpakking teruggestuurd worden. 

Wordt aan deze voorwaarden voldaan, dan maken wij het aankoopbedrag binnen 24 uur na ontvangst over op de betaalrekening waarmee je de bestelling hebt betaald.