Retourneren

Verzending

Bestellingen geplaatst voor 16.00 uur op werkdagen, worden dezelfde dag nog verzonden. Bestel je later of in het weekend? Dan wordt jouw pakketje de eerstvolgende werkdag verzonden. Je pakket of pakketjes worden na verzending de volgende werkdag door DHL afgeleverd. Je kunt met de track & trace code die je ontvangt je bestelling online volgen.

Het kan gebeuren dat een pakketje wat langer onderweg is, hou hier rekening mee. Op maandagen wordt niet bezorgd. Bestel je dus op vrijdagmiddag na 16.00 uur, zaterdag of zondag, dan is je bestelling er op zijn vroegst dinsdag. Je pakketje komt altijd aan. Duurt het echt te lang? Neem dan even contact met ons op.

Wil jij je verf of andere WECOLOUR producten altijd op tijd in huis hebben? Neem dan een kosteloos, geheel vrijblijvend abonnement. Zo worden jouw producten altijd op tijd opgestuurd. Zonder dat je er omkijken naar hebt.

Annuleren

Wil je je bestelling annuleren? Stuur ons zo snel mogelijk een mail via het e-mailadres info@wecolour.com Als de bestelling nog niet is verzonden (zie hierboven, bij verzending), wordt het aankoopbedrag dezelfde dag nog teruggestort via onze payment provider Mollie. Het kan tot 24 uur duren voordat dit op je rekening staat.

Op werkdagen na 16.00 uur is het niet meer mogelijk om een bestelling te annuleren, omdat de bestelling dan al verzonden is.

Retourneren / ruilen

Je kunt (een gedeelte van) je bestelling retour sturen aan ons, binnen dertig dagen na leverdatum. Als wij jouw retour in goede orde hebben ontvangen, ontvang je de aankoopprijs van dit product terug op dezelfde rekening als waarmee je je order plaatste, minus € 5,95 retourkosten of € 2,95 administratiekosten en de aftrek van eventuele stapelkorting. Bij orders buiten Nederland komen hier in sommige gevallen nog de initiële verzendkosten bij.

De eco-verpakking kan NIET retour worden gestuurd. 

Retour via DHL met WECOLOUR retourlabel

Wij rekenen hiervoor € 5,95. Stuur ons een berichtje met wat je wilt terugsturen en je ontvangt van ons het digitale retouretiket dat je zelf kunt (laten) uitprinten. Je verstuurt je zending dan via DHL.

Retour via vervoerder naar keuze

Verstuur jij liever je retour op een andere manier? Dat is ook mogelijk. Je betaalt in dat geval zelf voor de door jou gewenste verzending. Op het retourbedrag wordt € 2,95 aan administratiekosten in mindering gebracht plus de aftrek van eventuele stapelkorting.

Het pakket inclusief een briefje met jouw NAW-gegevens kun je opsturen naar:

WECOLOUR
Van Speijkstraat 1
2202GJ  Noordwijk

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat WECOLOUR niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde pakketten. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed. Producten moeten binnen de zichttermijn van 30 dagen geretourneerd worden. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van je pakket. Haarverf moet in de originele verpakking teruggestuurd worden. 

Wordt aan deze voorwaarden voldaan, dan maken wij het aankoopbedrag minus € 5,95 of € 2,95 en eventuele stapelkorting binnen 24 uur na ontvangst over op de betaalrekening waarmee je de bestelling hebt betaald. Bij orders verzonden buiten Nederland worden hierop in sommige gevallen nog de initiële verzendkosten in mindering gebracht.