Verzending en retouren

 

Verzending van je bestelling

Bestellingen geplaatst voor 16.00 uur op werkdagen, worden dezelfde dag nog verzonden. Bestel je later of in het weekend? Dan wordt jouw pakketje de eerstvolgende werkdag verzonden. Je pakket of pakketjes worden na verzending bijna altijd de volgende werkdag door DHL afgeleverd in Nederland. Bestellingen naar België worden via PostNL verstuurd. Je kunt met de track & trace code die je ontvangt je bestelling online volgen.

Het kan gebeuren dat een pakketje wat langer onderweg is, hou hier rekening mee. Op maandagen wordt niet bezorgd. Bestel je dus op vrijdagmiddag na 16.00 uur, zaterdag of zondag, dan is je bestelling er op zijn vroegst dinsdag. Je pakketje komt altijd aan. Duurt het echt te lang? Neem dan even contact met ons op.

Wil jij je verf of andere WECOLOUR producten altijd op tijd in huis hebben? Neem dan een kosteloos, geheel vrijblijvend abonnement. Zo worden jouw producten altijd op tijd opgestuurd. Zonder dat je er omkijken naar hebt.

Verzendkosten

Binnen Nederland is de verzending gratis vanaf € 19,95. Tot dit bedrag betaal je € 2,95 verzendkosten. Naar het buitenland is het per land verschillend. Als je het land hebt aangegeven, zie je in je winkelmandje wat de verzendkosten daadwerkelijk zijn.

Annuleren van je bestelling

Wil je je bestelling annuleren? Stuur ons zo snel mogelijk een mail via het e-mailadres info@wecolour.com Als de bestelling nog niet is verzonden (zie hierboven, bij verzending), wordt het aankoopbedrag dezelfde dag nog teruggestort via onze payment provider Mollie. Het kan tot 24 uur duren voordat dit op je rekening staat.

Op werkdagen na 16.00 uur is het niet meer mogelijk om een bestelling te annuleren, omdat de bestelling dan al verzonden is.

Ruilen van je bestelling

Je kunt een ontvangen product of een product dat al naar jou onderweg is niet meer ruilen, volg hiervoor ons retourbeleid en bestel daarna het gewenste product.

Retourneren van je bestelling

Je kunt (een gedeelte van) je bestelling retour sturen aan ons, binnen dertig dagen na leverdatum. Als wij jouw retour in goede orde hebben ontvangen, ontvang je de aankoopprijs van dit product terug op dezelfde rekening als waarmee je je order plaatste, minus € 2,95 administratiekosten of € 5,95 voor het retourlabel (retourlabel alleen mogelijk binnen Nederland) en de aftrek van eventuele stapelkorting. Bij orders buiten Nederland komen hier in sommige gevallen nog de initiële verzendkosten bij.

De eco-verpakking kan NIET retour worden gestuurd. 

Retour via DHL met WECOLOUR retourlabel (alleen mogelijk binnen Nederland)

Wij rekenen hiervoor € 5,95. Stuur ons een berichtje met wat je wilt terugsturen en je ontvangt van ons het digitale retouretiket dat je zelf kunt (laten) uitprinten. Je verstuurt je zending dan via DHL. Als een pakket niet opgehaald wordt bij een pick-up point en retour komt, rekenen wij ook € 5,95 verzendkosten. We storten dan het aankoopbedrag min € 5,95 terug op jouw bankrekening en dan kun je zelf een nieuwe bestelling plaatsen.

Retour via vervoerder naar keuze

Je kunt ook zelf je retour aan ons sturen via een vervoerder naar keuze. Gaat het om een retour van buiten Nederland? Dan is retour via een retourlabel sowieso niet mogelijk. Je betaalt in dat geval zelf voor de door jou gewenste verzending. In dit geval wordt op het retourbedrag € 2,95 aan administratiekosten in mindering gebracht plus de aftrek van eventuele stapelkorting en eventuele initiële verzendkosten.

Het pakket inclusief een briefje met jouw NAW-gegevens kun je opsturen aan:

WECOLOUR
Van Speijkstraat 1
2202GJ  Noordwijk

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat WECOLOUR niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde pakketten. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed. Producten moeten binnen de zichttermijn van 30 dagen geretourneerd worden. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van je pakket. Haarverf moet in de originele verpakking teruggestuurd worden. 

Wordt aan deze voorwaarden voldaan, dan maken wij het aankoopbedrag minus € 5,95 of € 2,95, eventuele stapelkorting en eventuele initiële verzendkosten (alleen voor retouren van buiten Nederland) binnen 24 uur na ontvangst over op de betaalrekening waarmee je de bestelling hebt betaald. Eventuele bonuspunten worden niet gerestitueerd.