Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu

Tester aanvragen haarverf allergie

Heb jij ooit last gehad van een allergische reactie op haarverf en ben je benieuwd of je WECOLOUR haarverf wel kunt gebruiken? Vraag hieronder gratis een tester aan van de door jou gewenste kleur. WECOLOUR haarverf bevat geen PPD (de stof waar veel mensen allergisch voor zijn) maar wel TDS, dit is familie van de PPD maar is moleculair anders samengesteld. Heb jij een aangeboren PPD allergie, dan is er 25% kans dat je TDS wel kunt verdragen. Heb je een opgebouwde PPD-allergie (bijvoorbeeld door jarenlang verven), dan is deze kans aanzienlijk groter, namelijk 99%. 

Onze roodtinten bevatten naast PPD ook geen TDS. Deze kleuren kunnen dus een uitkomst bieden wanneer je voor beide stoffen allergisch bent. Neem in ieder geval altijd het zekere voor het onzekere en vraag altijd eerst een gratis tester aan voordat je onze haarverf bestelt, zeker wanneer je in het verleden een allergische reactie op haarverf hebt gehad. Vul hieronder je adres gegevens in en kies de gewenste kleur uit het dropdown menu, we sturen de tester inclusief uitgebreide instructies zo snel mogelijk naar je op. Laat de tester tenminste 72 uur zitten en kies de kleur waarmee je ook daadwerkelijk wilt verven. De samenstelling verschilt namelijk per kleur!

Vraag hier jouw gratis tester aan
Welke tester wil je ontvangen?
Verstuur
  haarverf allergie tester aanvragen

 

 

 

 

 

Tester WECOLOUR haarverf voor allergie


Kwaliteit gegarandeerd
Onze klanten aan het woord

Ben enorm onder de indruk van de haarverf van Wecolour. Ik kamp al geruime tijd met een vrij ernstige ppd allergie en ik was echt bang om een nieuw produkt te gebruiken. Eerst een allergietest gedaan met een proefmonstertje, een test aan de binnenkant elleboog. Ik heb daarna geen seconde meer getwijfeld en heb mijn haar geverfd met een verbluffend resultaat. Super grijsdekkend een een prachtige mooie rode kleur. Ik ben enorm tevreden over de manier waarop ik ben geholpen en geadviseerd.

Lielke Delissen uit Venlo Blerick

Eindelijk een product gevonden waar ik niet allergisch voor ben! Kreeg netjes een tester met duidelijke gebruiksaanwijzing opgestuurd zodat ik eerst een allergietest kon doen. 

Kelly