Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu
  Filter
  Haarkleur

  Haarverf abonnement bij WECOLOUR

  Naar de kleuren
  Faq/Videomenu
  WECOLOUR haarverfAllergieWECOLOUR haarkleuradviesVoordat je je haar kleurtNa het haarkleurenMijn accountBestellenAbonnementEco-verpakkingSpaarprogrammaVerzending en bezorging Instructie video'sVideo reviews
  FAQ
  WECOLOUR haarverfAllergieWECOLOUR haarkleuradviesVoordat je je haar kleurtNa het haarkleurenMijn accountBestellenAbonnementEco-verpakkingSpaarprogrammaVerzending en bezorging
  WECOLOUR haarverf
  Allergie
  WECOLOUR haarkleuradvies
  Voordat je je haar kleurt
  Na het haarkleuren
  Mijn account
  Bestellen
  Abonnement
  Eco-verpakking
  Spaarprogramma
  Verzending en bezorging
  Video
  Instructie video'sVideo reviews
  Instructie video's
  Video reviews

  Met een abonnement op jouw favoriete WECOLOUR haarkleur of haarverzorging- of stylingproduct, betaal je minder èn zit je nooit meer zonder! Je kunt op elk gewenst moment zelf in je account je abonnement beëindigen. Je abonnement stopt dan per direct, behalve als het al bijna tijd is voor een nieuwe levering, als de incasso al in gang gezet. Het kan dan zijn dat je dan dus nog een levering ontvangt. Je betaalt bij een abonnement alleen de voordelige prijs voor de producten die je afneemt en verder niets!

  Bij het afsluiten van een abonnement betaal je één keer direct voor je eerste levering die na betaling direct verzonden wordt. Daarnaast geef je WECOLOUR toestemming om periodiek, met de frequentie die jij wilt producten naar jouw keuze op te sturen en dit geld te incasseren. Je kunt hierbij kiezen voor Ideal, creditcard, Bancontact, Giropay of SOFORT Banking en de KBC/CBC-Betaalknop (afhankelijk van het land waar je woont). Je kiest zelf welke producten je met welke frequentie wilt ontvangen. Je kunt dit op ieder gewenst moment opzeggen of wijzigen. Wil je iets wijzigen dan kun je het beste het huidige abonnement opzeggen en een nieuwe aanmaken. Dit in verband met de automatische incasso. In één abonnement kun je alleen voor een en dezelfde leveringsfrequentie kiezen. Wil je voor een ander product een andere leveringsfrequentie, dan sluit je hhiervoor een ander abonnemet af.

  Met een abonnement op WECOLOUR haarverf, betaal je altijd minder. Een pakket haarverf kost dan slechts €16,95 (in plaats van 19,95). Bestel je er twee per keer dan betaal je €15,95 per pakket (in plaats van 16,95) en bij vier betaal je €13,95 per pakket (in plaats van 14,95). Op de verzorgingsproducten krijg je per product € 2,00 korting. Maar kies jij voor een ecoverpakking in je abonnement? Dan betaal je de normale prijs hiervoor. We bieden deze verpakking namelijk al superscherp geprijsd aan.

   

  WECOLOUR haarverf
  Wat betekent as pure as possible?
  Hoe duur is de haarverf van WECOLOUR?
  Hoe duur is de haarverf van WECOLOUR?

  Een pakket haarverf kost €19,95. Verzending is gratis. Voor mensen die in België, Duitsland, Luxemburg of Engeland wonen, rekenen we €4,50 verzendkosten als je 1 product bestelt. Vanaf twee producten is verzending naar deze landen ook gratis! Bestel je twee producten tegelijkertijd, dan betaal je €16,95 voor de haarverf. Bij vier of meer producten betaal je €14,95 per pakket haarverf. 

  Met een abonnement op WECOLOUR haarverf, betaal je altijd minder! Een pakket haarverf kost dan slechts €16,95. Bestel je er twee per keer dan betaal je €15,95 per pakket en bij vier betaal je €13,95 per pakket. Op de verzorgingsproducten krijg je per product €2 extra korting. Kijk hiervoor in je account onder het kopje abonnement voor meer informatie.

  De goedkoopste manier om WECOLOUR haarverf te bestellen is met onze ecoverpakking. Je betaalt dan €49,95 voor vier tubes haarverf met de bijbehorende activator. Er gelden wel speciale voorwaarden als je deze bestelt.

  Daarnaast hebben wij soms leuke kortingsacties, meld je aan voor onze nieuwsbrief en like ons op Facebook zodat je niets mist.

  Waarom is de haarverf duurder dan bij de drogist?
  Waarom is de haarverf duurder dan bij de drogist?

  De haarverf van WECOLOUR is iets duurder dan bij de drogist omdat het professionele haarverf is waarmee je thuis je haar kunt verven. De kwaliteit is veel beter dan de meeste merken van de drogist. Er zitten voornamelijk verzorgende ingrediënten in en zo min mogelijk schadelijke stoffen. Dat merk je direct aan je haar!

  Daarnaast is een groot voordeel van WECOLOUR haarverf dat je deze, anders dan bij de drogist, niet in een keer op hoeft te maken. Als je haar korter is dan schouderlang, dan kun je de verf en de activator, mits je deze nog niet hebt gemengd, nog een jaar bewaren. Je kunt er dan bijvoorbeeld je uitgroei nogmaals mee te verven of zelfs je hele haar.

  Ook wordt de haarverf thuis in de brievenbus bezorgd. We vragen geen extra bijdrage voor de verzendkosten, maar de verf moet wel opgestuurd worden. Dit maakt dat we een mooi, kwaliteitsproduct kunnen bieden voor €19,95. WECOLOUR is de beste haarverf die er is voor de thuismarkt.

  Wat maakt de haarverf van WECOLOUR zo uniek?
  Wat maakt de haarverf van WECOLOUR zo uniek?

  De haarverf van WECOLOUR is professionele haarverf, ontwikkeld voor thuisgebruik. De verf is beter voor je haar dan de verf die je bij de drogist kunt kopen. Het is dan ook veel milder voor je hoofdhuid en je haar. De kleur houdt daarom ook langer. Er zit geen ammonia, ppd en resorcinol in de verf, waardoor het haarverf in de meest pure vorm is. Toch dekt WECOLOUR wel op grijs haar! WECOLOUR haarverf is niet getest op dieren dus dierproefvrij oftewel cruelty free! Andere gezondere haarverven, op natuurlijke basis dekken meestal niet op grijs haar. 

  Daarnaast krijg je bij WECOLOUR persoonlijk kleuradvies als je vragen hebt en bieden wij een niet goed-geld terug-garantie!

  De haarverf van WECOLOUR is verpakt in pakketjes die door de brievenbus passen. Bij grotere bestellingen maken we er wel een pakket van. Je kunt de haarverf meerdere keren gebruiken als je niet alles in een keer nodig hebt. WECOLOUR haarverf is namelijk na opening 12 maanden houdbaar. Naast de haarverf zit er in het pakket een duidelijke gebruiksaanwijzing, een sachet shampoo en conditioner in die je haar verzorgen na het verven. Ook zit er een haarverfkam met kwastje en plastic handschoenen bij. Je ontvangt dus een compleet pakket als je bij WECOLOUR haarverf bestelt! 

  Dekt de haarverf ook grijze haren?
  Dekt de haarverf ook grijze haren?

  De haarverf van WECOLOUR is erg goed grijsdekkend. En ben je niet tevreden? Dan krijg je een kleur die wel dekt, of je geld terug. Probeer dus zonder risico.

  In onze haarverf zit geen ammonia en ppd waardoor het haarverf in de meest pure vorm is. Dit betekent in de praktijk vaak dat dit ten koste gaat van de grijsdekking. Bij WECOLOUR is dat niet zo! Onze haarverf is 100% grijsdekkend. Ook mensen die helemaal grijs zijn, zijn erg tevreden met het resultaat van WECOLOUR. De haarverf is dan ook speciaal ontwikkeld om grijze haren te verven. Normaal gesproken mengt een kapper meerdere kleuren om een grijsdekking te krijgen. Wij hebben dit al gedaan, waardoor je zelf geen haarverf kleuren hoeft te mengen om een goede grijsdekking te krijgen. Heb je van jezelf hard haar en is het moeilijk om het goed te dekken dan kies je het best een natuurkleur (dit zijn de kleuren met een .0 erachter).

  Mocht je toch niet tevreden zijn over de grijsdekking, stuur ons dan een berichtje. We kijken dan of we je een andere kleur kunnen adviseren die wél dekt. Als je dat niet wilt krijg je gewoon je geld terug. 

  Waarom is WECOLOUR haarverf kappershaarverf?
  Waarom is WECOLOUR haarverf kappershaarverf?

  De haarverf van WECOLOUR is ontstaan vanuit onze kapsalon. Steeds meer klanten willen hun haar ook thuis kunnen verven en dan vooral de uitgroei. Je haar verven bij de kapper is best een kostbare aangelegenheid, niet alleen wat geld betreft, maar ook wat tijd betreft. Maar de kwaliteit van consumentenhaarverf vonden wij kwalitatief niet goed genoeg en ook zitten er erg veel agressieve ingrediënten in. Daarom hebben we kappershaarverf (kwalitatief wél goede verf) laten ontwikkelen voor thuisgebruik. Jij wilt toch ook dezelfde kwaliteit verf als die van de kapper? En dat kan dus nu gewoon thuis. In onze haarverf zit veel pigment en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten zodat je haar mooi en gezond blijft, ook na het verven. Er zit geen ammonia, geen ppd en geen sls in onze haarverf. Een kwaliteitsproduct, zo puur mogelijk en toch een mooie dekking! Uiteraard zijn WECOLOUR producten niet op dieren getest.

  Kan ik de haarverf gebruiken voor mijn uitgroei?
  Kan ik de haarverf gebruiken voor mijn uitgroei?

  De haarverf van WECOLOUR is juist heel geschikt voor het verven van je uitgroei. Je hebt daar geen hele tube voor nodig, en de rest kun je bewaren. Je betaalt dus alleen precies voor wat je nodig hebt want je hoeft niets weg te gooien. Beter voor je portemonnee en voor het milieu! Na opening is onze haarverf nog 12 maanden houdbaar, dus je kunt met een tube haarverf een aantal keer je uitgroei bijwerken! Je mengt de kleurcrème met de activator in de verhouding 1:1. Neem bijvoorbeeld 15 gram kleurcrème (gebruik hiervoor een keukenweegschaal en een plastic of glazen kommetje) en meng dit met 15 gram activator. Heb je te weinig, dan kun je altijd wat bijmaken. Hou je haarverf over in het bakje, dan moet je dat wel weggooien. Je kunt de haarverf alleen bewaren zolang het nog niet gemengd is met de activator.

  Is de haarverf na opening houdbaar?
  Is de haarverf na opening houdbaar?

  De haarverf van WECOLOUR is na opening 1 jaar houdbaar in de tube. Je kunt er dus vaker mee doen dan 1 keer en hoeft niets weg te gooien. Beter voor je portemonnee en voor het milieu. De bijgeleverde activator (waterstofperoxide) is ook na opening 1 jaar houdbaar, maar wel dan even de dop goed op het flesje draaien.

  Meer vragen
  Wat zit er in een pakket haarverf van WECOLOUR?
  Wat zit er in een pakket haarverf van WECOLOUR?

  In een pakket haarverf van WECOLOUR zit 60 ml haarverf met 60 ml waterstofperoxide (120 ml als je zeer licht asblond hebt besteld) en een sachet shampoo en conditioner voor de verzorging van je haar. De gebruiksaanwijzing, het kwastje en de plastic handschoenen helpen je bij het verven van je haar. Het haarverf pakket is zo gemaakt dat het door de brievenbus past, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven.

  Gebruiksaanwijzing 11.1 zeer licht asblond

  Gebruiksaanwijzing alle andere kleuren

  Waarom is je haar verven met een kwast beter?
  Waarom is je haar verven met een kwast beter?

  Als je je haar verft met een kwastje, krijg je een veel beter resultaat dan wanneer je een flacon gebruikt. Daarom wordt in kapsalons ook een kwastje gebruikt. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom hebben we gekozen voor een verfkwastje in plaats van een mengflacon. Onze verf is niet zo dun als de verf in een flacon, waardoor je het makkelijker zonder knoeien aanbrengt. Bij elk haarverf pakket krijg je een herbruikbaar kwastje. Het is ook mogelijk om een WECOLOUR kapperskwast los te bestellen, deze is veel steviger en daardoor prettiger en secuurder in gebruik. 

  Ik heb geen haarverf kwast of andere spullen bij mijn haarverf nodig
  Ik heb geen haarverf kwast of andere spullen bij mijn haarverf nodig
  Bestel je een verpakking WECOLOUR haarverf? Dan ontvang je een compleet pakketje. Alles wat je nodig hebt om je haar te kunnen verven zit erbij. Dit zit er in je verpakking.

  Wil je geen haarverf kwast, heb je geen haarverfkwast nodig of wil je bestellen zonder kwast? Omdat onze haarverf voorverpakt is, is het vooralsnog niet mogelijk om zonder verfkwast of handschoenen te bestellen. Dit kan wel als je onze eco-verpakking bestelt. Je bestelt dan wel meteen 4 tubes haarverf. Er zit dan alleen activator bij en verder niets. Daarom kunnen we dit een stuk voordeliger aanbieden. Voor slechts EUR 49,95 haal jij de ecoverpakking in huis.

  Voor de kapperskwasten geldt: stuur deze per 10 retour naar WECOLOUR. Wij gebruiken ze dan opnieuw.

  Je ongebruikte verfkwasten kun je aan WECOLOUR retour sturen, gewoon in een envelop. Het adres is:
   
  WECOLOUR
  Van Speijkstraat 1
  2202GJ Noordwijk
   
  Als je 10 kwasten bij elkaar hebt, wegen die, samen met de envelop, nog net geen 100 gram. De verzendkosten bedragen dan (tarief 2021) EUR 2,88. Dit zijn drie postzegels. Als we de ongebruikte verfkwasten retour (met een begeleidend briefje met jouw gegevens) van je hebben ontvangen, ontvang je van ons, als dank, een fijn WECOLOUR product! 

  Alvast hartelijk bedankt voor je moeite!

  Kan ik ook een kleurspoeling bestellen?
  Kan ik ook een kleurspoeling bestellen?

  Nee; wij verkopen alleen permanente haarverf. Dat wil zeggen dat je de kleur er niet uit kunt wassen, maar dat de kleur er langzaam uit groeit. 

  Zijn WECOLOUR producten vrij van microplastics?
  Zijn WECOLOUR producten vrij van microplastics?

  Op dit moment zijn drie van onze producten vrij van microplastics:

  Conditioner
  Dark Bamboo en
  Colour Mask.

  Wij streven ernaar ook de andere producten microplastics-vrij te maken.

  Zijn jullie producten Curly Girl proof?
  Zijn jullie producten Curly Girl proof?

  Op dit moment zijn vier van onze producten helemaal Curly Girl proof namelijk:

  Conditioner
  Colour Mask
  Volume Mousse en
  Natuurlijke haar wax.

  Wij streven ernaar nog meer producten aan dit lijstje toe te voegen. Onze haarverf wordt door veel Curlies naar tevredenheid gebruikt. Want ondanks dat er een heel klein beetje Cera Alba (bijenwas) in zit, zijn de ingrediënten zo puur mogelijk. WECOLOUR haarverf is dan ook een stuk minder schadelijk voor je krullen dan de meeste andere haarverf!

  Hoe vraag ik een gratis tester aan voor een allergietest
  Hoe vraag ik een gratis tester aan voor een allergietest

  Het is altijd verstandig om voordat je je haar verft een allergietest op de juiste manier uit te voeren. Test wel altijd de kleur waarmee je je haar wilt verven, want een andere kleur bevat andere ingrediënten of kan een andere samenstelling hebben.

  Vraag hier de tester met uigebreide instructie aan.

  Onze klanten aan het woord