Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu

Haarverf bestellen bij WECOLOUR

Naar de kleuren
Faq/Videomenu
Het productVoordat je je haar kleurtTijdens het haar kleurenNa het haarkleurenMijn accountWECOLOUR haarkleuradviesBestellenAbonnementEco-verpakkingSpaarprogrammaVerzending en bezorging Instructie video'sVideo reviews
FAQ
Het productVoordat je je haar kleurtTijdens het haar kleurenNa het haarkleurenMijn accountWECOLOUR haarkleuradviesBestellenAbonnementEco-verpakkingSpaarprogrammaVerzending en bezorging
Het product
Voordat je je haar kleurt
Tijdens het haar kleuren
Na het haarkleuren
Mijn account
WECOLOUR haarkleuradvies
Bestellen
Abonnement
Eco-verpakking
Spaarprogramma
Verzending en bezorging
Video
Instructie video'sVideo reviews
Instructie video's
Video reviews
Het product
Uit welke haarkleuring kan ik kiezen

Er zijn 32 haarkleuringen die variëren van zwart tot zeer licht asblond. We hebben dezelfde haarkleurnummers aangehouden zoals je die waarschijnlijk al kent. De haarkleuren die we nu aanbieden zijn: zwart (1.0), donkerbruin (3.0), as donkerbruin (4.1), mahonierood bruin (4.65), kastanje donkerbruin (4.8), bruin (5.0), asbruin (5.1), mahoniebruin (5.5), chocoladebruin (5.7), lichtbruin (6.0), as lichtbruin (6.1), koper lichtbruin (6.4), kastanjebruin (6.8), koperrood lichtbruin (6.64), hazelnoot lichtbruin (6.71), donkerblond (7.0), as donkerblond (7.1), goud donkerblond (7.3), koper donkerblond (7.4), karamel donkerblond (7.7), natuurlijk blond (8.0), hazelnoot blond (8.07), asblond (8.1), goudblond (8.3), goud rosé blond (8.32), natuurlijk lichtblond (9.0), as lichtblond (9.1), zand lichtblond (9.13), goud lichtblond (9.3), zeer licht natuurlijk blond (10.01), extra as lichtblond (10.11), zeer licht asblond (11.1). Weet je niet zeker welke kleur jij kunt kiezen? Gebruik dan de kleurentool.

Mocht jouw haarkleuring er niet bij zitten, stuur ons dan een e-mail welke kleur je zou willen. We nemen namelijk regelmatig nieuwe kleuren in ons assortiment op. 

Wat betekent as pure as possible
Wat betekent as pure as possible

As pure as possible wil zeggen dat de haarverf zo puur mogelijk is. Haarverf is en blijft een chemisch product, vandaar dat we zeggen 'as pure as possible' of zo puur mogelijk. In de haarverf van WECOLOUR zit geen ammonia, PPD, parabenen en resorcinol. PPD is een ingrediënt dat vaak wordt gebruikt in permanente haarkleurproducten. Er zijn mensen die allergisch zijn voor PPD en van het verven een allergische reactie krijgen. Daarom gebruiken wij een variant van PPD, namelijk TDS (Toluene-2.5 Diamine sulfaat). Dit is, net als PPD, een kleurstof, maar dit type geeft veel minder kans op allergische reacties en is veel minder schadelijk dan PPD.

Parabenen worden gebruikt voor de houdbaarheid. Men zegt dat ze kankerverwekkend kunnen zijn. Resorcinol zorgt ervoor dat de haarverf goed op je haar pakt, maar is erg slecht voor je haar en hoofdhuid. Het droogt je haar uit waardoor de kleur snel terugloopt. WECOLOUR heeft zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten toegevoegd en daar waar het kan de schadelijke stoffen vervangen door veel mildere ingrediënten. De kwaliteit van je haar blijft daardoor veel beter, de kleur loopt minder snel terug en je haar wordt gevoed waardoor het na het verven mooi glanst. Probeer het gerust. Ben je niet tevreden, dan krijg je zonder enige discussie je geld terug. 

Hoe duur is de haarverf van WECOLOUR?
Hoe duur is de haarverf van WECOLOUR?

Een pakket haarverf kost €19,95. Verzending is gratis. Voor mensen die in België, Duitsland, Luxemburg of Engeland wonen, rekenen we €4,50 verzendkosten als je 1 product bestelt. Vanaf twee producten is verzending naar deze landen ook gratis! Bestel je twee producten tegelijkertijd, dan betaal je €16,95 voor de haarverf. Bij vier of meer producten betaal je €14,95 per pakket haarverf. 

Met een abonnement op WECOLOUR haarverf, betaal je altijd minder! Een pakket haarverf kost dan slechts €16,95. Bestel je er twee per keer dan betaal je €15,95 per pakket en bij vier betaal je €13,95 per pakket. Op de verzorgingsproducten krijg je per product €2 extra korting. Kijk hiervoor in je account onder het kopje abonnement voor meer informatie.

De goedkoopste manier om WECOLOUR haarverf te bestellen is om onze ecoverpakking te bestellen. Je betaalt dan EUR 49,95 voor vier tubes haarverf met de bijbehorende activator. Er gelden wel speciale voorwaarden als je deze bestelt.

Daarnaast hebben wij soms leuke kortingsacties, meld je aan voor onze nieuwsbrief en like ons op Facebook zodat je niets mist.

Wat maakt de haarverf van WECOLOUR zo uniek?
Wat maakt de haarverf van WECOLOUR zo uniek?

De haarverf van WECOLOUR is professionele haarverf, ontwikkeld voor thuisgebruik. De verf is beter voor je haar dan de verf die je bij de drogist kunt kopen. Het is dan ook veel milder voor je hoofdhuid en je haar. De kleur houdt daarom ook langer. Er zit geen ammonia, ppd, parabenen en resorcinol in de verf, waardoor het haarverf in de meest pure vorm is. Toch dekt WECOLOUR wel op grijs haar! WECOLOUR haarverf is niet getest op dieren dus dierproefvrij oftewel cruelty free! Andere gezondere haarverven, op natuurlijke basis dekken meestal niet op grijs haar. 

Daarnaast krijg je bij WECOLOUR persoonlijk kleuradvies als je vragen hebt en bieden wij een niet goed-geld terug-garantie!

De haarverf van WECOLOUR is verpakt in pakketjes die door de brievenbus passen. Bij grotere bestellingen maken we er wel een pakket van. Je kunt de haarverf meerdere keren gebruiken als je niet alles in een keer nodig hebt. WECOLOUR haarverf is namelijk na opening 12 maanden houdbaar. Naast de haarverf zit er in het pakket een duidelijke gebruiksaanwijzing, een sachet shampoo en conditioner in die je haar verzorgen na het verven. Ook zit er een haarverfkam met kwastje en plastic handschoenen bij. Je ontvangt dus een compleet pakket als je bij WECOLOUR haarverf bestelt!


 

Wat is PPD?
Wat is PPD?

PPD staat voor p-phenylenediamine en is een kleurstof die vaak in haarverf wordt gebruikt. Bij veel mensen die allergisch zijn voor haarverf wordt deze allergie veroorzaakt door de kleurstof PPD. In haarverf van WECOLOUR zit geen PPD, maar wel TDS (toluene-2,5 diamine sulfaat) wat minder schadelijk is en beter verdragen wordt. Maar ook TDS is een chemische kleurstof nodig om een goede dekking te krijgen. Vandaar dat we ook zeggen 'as pure as possible'.

We vinden een goede dekking wel heel belangrijk en daarom maken wij gebruik van TDS in onze haarverf, een milder alternatief voor PPD. De meeste mensen die allergisch zijn voor PPD, hebben deze reactie niet bij TDS. Twijfel je of je onze haarverf kunt verdragen, vraag dan een tester aan. Als je je NAW-gegevens en je gewenste kleur aan ons laat weten, sturen we je de kleurcrème met een uitgebreide instructie op waarmee je een allergietest kunt doen. Uiteraard is dit kosteloos!

Wat zijn parabenen?
Wat zijn parabenen?

Parabenen worden gebruikt als conserveermiddel in onder andere cosmeticaproducten. Na jarenlang gebruik en vele onderzoeken zijn geen schadelijke effecten naar boven gekomen van het gebruik van parabenen. De acute giftigheid voor mensen is laag en uit het gebruikelijke onderzoek blijkt dat parabenen niet kankerverwekkend zijn. Wel kunnen parabenen in bepaalde gevallen een allergische reactie veroorzaken.

Daarom voegt WECOLOUR geen parabenen aan haar producten toe.

Ik ben allergisch voor haarverf. Wat nu?
Ik ben allergisch voor haarverf. Wat nu?

Als je allergisch bent voor haarverf, ben je waarschijnlijk allergisch voor PPD. PPD is een kleurstof die nodig is om het haar te verven. In onze haarverf zit TDS, wat minder schadelijk en veel milder is dan PPD. Het kan zijn dat jij bij de 30% behoort die niet allergisch is voor TDS en wel voor PPD. Vraag daarom een gratis tester bij ons aan zodat je een allergietest kunt doen. Als je geen reactie krijgt, kun je onze haarverf zonder problemen gebruiken. Een tester kun je kosteloos aanvragen, vermeld wel het door jou gewenste kleurnummer. Omdat de samenstelling per verfkleur verschilt, kunnen eventuele allergische reacties per kleur verschillen.

Er zijn ook veel mensen die een intolerantie voor haarverf hebben opgebouwd. Voor deze mensen is onze haarverf een uitkomst. In 70% van de gevallen krijgen mensen dan geen allergische reactie. Ga naar onze kleuren om te zien welke kleuren er zijn. 

Er zijn ook mensen allergisch voor waterstofperoxide. Dit zit helaas nog wel in onze haarverf. Onze formule is zo puur mogelijk, maar waterstofperoxide is nog steeds noodzakelijk om grijs haar dekkend te verven. Ben je allergisch voor ammonia of resorcinol vraag dan ook een tester aan. In de haarverf van WECOLOUR zitten deze stoffen niet, dus wie weet kun jij weer gewoon je haar verven met WECOLOUR. 

Dekt de haarverf ook grijze haren?
Dekt de haarverf ook grijze haren?

De haarverf van WECOLOUR is erg goed grijsdekkend. En ben je niet tevreden? Dan krijg je een kleur die wel dekt, of je geld terug. Probeer dus zonder risico.

In onze haarverf zit geen ammonia en ppd waardoor het haarverf in de meest pure vorm is. Dit betekent in de praktijk vaak dat dit ten koste gaat van de grijsdekking. Bij WECOLOUR is dat niet zo! Onze haarverf is 100% grijsdekkend. Ook mensen die helemaal grijs zijn, zijn erg tevreden met het resultaat van WECOLOUR. De haarverf is dan ook speciaal ontwikkeld om grijze haren te verven. Normaal gesproken mengt een kapper meerdere kleuren om een grijsdekking te krijgen. Wij hebben dit al gedaan, waardoor je zelf geen haarverf kleuren hoeft te mengen om een goede grijsdekking te krijgen. Heb je van jezelf hard haar en is het moeilijk om het goed te dekken dan kies je het best een natuurkleur (dit zijn de kleuren met een .0 erachter).

Mocht je toch niet tevreden zijn over de grijsdekking, stuur ons dan een berichtje. We kijken dan of we je een andere kleur kunnen adviseren die wél dekt. Als je dat niet wilt krijg je gewoon je geld terug. 

Meer vragen
Waarom is de haarverf duurder dan bij de drogist?
Waarom is de haarverf duurder dan bij de drogist?

De haarverf van WECOLOUR is iets duurder dan bij de drogist omdat het professionele haarverf is waarmee je thuis je haar kunt verven. De kwaliteit is veel beter dan de meeste merken van de drogist. Er zitten voornamelijk verzorgende ingrediënten in en zo min mogelijk schadelijke stoffen. Dat merk je direct aan je haar!

Daarnaast is een groot voordeel van WECOLOUR haarverf dat je deze, anders dan bij de drogist, niet in een keer op hoeft te maken. Als je haar korter is dan schouderlang, dan kun je de verf en de activator, mits je deze nog niet hebt gemengd, nog een jaar bewaren. Je kunt er dan bijvoorbeeld je uitgroei nogmaals mee te verven of zelfs je hele haar.

Ook wordt de haarverf thuis in de brievenbus bezorgd. We vragen geen extra bijdrage voor de verzendkosten, maar de verf moet wel opgestuurd worden. Dit maakt dat we een mooi, kwaliteitsproduct kunnen bieden voor €19,95. WECOLOUR is de beste haarverf die er is voor de thuismarkt.

Waarom is WECOLOUR haarverf kappershaarverf?
Waarom is WECOLOUR haarverf kappershaarverf?

De haarverf van WECOLOUR is ontstaan vanuit onze kapsalon. Steeds meer klanten willen hun haar ook thuis kunnen verven en dan vooral de uitgroei. Je haar verven bij de kapper is best een kostbare aangelegenheid, niet alleen wat geld betreft, maar ook wat tijd betreft. Maar de kwaliteit van consumentenhaarverf vonden wij kwalitatief niet goed genoeg en ook zitten er erg veel agressieve ingrediënten in. Daarom hebben we kappershaarverf (kwalitatief wél goede verf) laten ontwikkelen voor thuisgebruik. Jij wilt toch ook dezelfde kwaliteit verf als die van de kapper? En dat kan dus nu gewoon thuis. In onze haarverf zit veel pigment en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten zodat je haar mooi en gezond blijft, ook na het verven. Er zit geen ammonia, geen ppd, geen parabenen en geen sls in onze haarverf. Een kwaliteitsproduct, zo puur mogelijk en toch een mooie dekking! Uiteraard zijn WECOLOUR producten niet op dieren getest.

Kan ik de haarverf gebruiken voor mijn uitgroei?
Kan ik de haarverf gebruiken voor mijn uitgroei?

De haarverf van WECOLOUR is juist heel geschikt voor het verven van je uitgroei. Je hebt daar geen hele tube voor nodig, en de rest kun je bewaren. Je betaalt dus alleen precies voor wat je nodig hebt want je hoeft niets weg te gooien. Beter voor je portemonnee en voor het milieu! Na opening is onze haarverf nog 12 maanden houdbaar, dus je kunt met een tube haarverf een aantal keer je uitgroei bijwerken! Je mengt de kleurcrème met de activator in de verhouding 1:1. Neem bijvoorbeeld 15 gram kleurcrème (gebruik hiervoor een keukenweegschaal en een plastic of glazen kommetje) en meng dit met 15 gram activator. Heb je te weinig, dan kun je altijd wat bijmaken. Hou je haarverf over in het bakje, dan moet je dat wel weggooien. Je kunt de haarverf alleen bewaren zolang het nog niet gemengd is met de activator.

Is de haarverf na opening houdbaar?
Is de haarverf na opening houdbaar?

De haarverf van WECOLOUR is na opening 1 jaar houdbaar in de tube. Je kunt er dus vaker mee doen dan 1 keer en hoeft niets weg te gooien. Beter voor je portemonnee en voor het milieu. De bijgeleverde activator (waterstofperoxide) is ook na opening 1 jaar houdbaar, maar wel dan even de dop goed op het flesje draaien.

Wat zit er in een pakket haarverf van WECOLOUR?
Wat zit er in een pakket haarverf van WECOLOUR?

In een pakket haarverf van WECOLOUR zit 60 ml haarverf met 60 ml waterstofperoxide (120 ml als je zeer licht asblond hebt besteld) en een sachet shampoo en conditioner voor de verzorging van je haar. De gebruiksaanwijzing, het kwastje en de plastic handschoenen helpen je bij het verven van je haar. Het haarverf pakket is zo gemaakt dat het door de brievenbus past, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven.

Waarom is je haar verven met een kwast beter?
Waarom is je haar verven met een kwast beter?

Als je je haar verft met een kwastje, krijg je een veel beter resultaat dan wanneer je een flacon gebruikt. Daarom wordt in kapsalons ook een kwastje gebruikt. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom hebben we gekozen voor een verfkwastje in plaats van een mengflacon. Onze verf is niet zo dun als de verf in een flacon, waardoor je het makkelijker zonder knoeien aanbrengt.

Welke ingrediënten zitten er in de haarverf van WECOLOUR?
Welke ingrediënten zitten er in de haarverf van WECOLOUR?

WECOLOUR_haarverfDe ingrediënten van de haarverf van WECOLOUR zijn per kleur verschillend, maar de basis is gelijk. Wil je van een kleur haarverf of van een van onze andere producten exact weten wat de samenstelling is? Kijk dan in de uitgebreide online informatie per product onder het kopje 'Ingrediënten'. Kom je er niet uit of heb je toch nog vragen? Stuur ons een e-mail.

In WECOLOUR haarverf zit geen PPD (p-fenyleendiamine), resorcinol, ammoniak en ook geen parabenen. Ben je (mogelijk) allergisch? De meeste WECOLOUR haarkleuren bevatten wel TDS; Toluene Diamine Sulfaat. Dit is een alternatief voor PPD maar moleculair gezien is het wel familie van PPD. Ongeveer 1 op de 3 mensen die allergisch is voor PPD, reageert niet allergisch op TDS. Doe dus wel altijd eerst een allergietest! Vraag kosteloos een tester aan. Je ontvangt dan via je brievenbus de gewenste kleur, een klein beetje van de ontwikkelvloeistof (activator) en een uitgebreide beschrijving hoe je de test het beste uit kunt voeren.

Ingrediënten WECOLOUR activator

Aqua (Water), Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Lauryl Alcohol, Ceteareth-30, Ceteareth-20, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Oxyquinoline Sulfate, Tetrasodium EDTA, Etidronic Acid, Methylparaben, Phosphoric Acid, Simethicone, Parfum (Fragrance).

Dan zit er in het haarverf pakket ook nog shampoo en conditioner.

Ingrediënten WECOLOUR shampoo

WECOLOUR_shampoo_conditionerAqua (Water), Sodium coceth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Glycerin, Arctium lappa root extract, Citrus aurantium dulcis (Orange) peel oil, Salvia officinalis (Sage) leaf extract, Lactic acid, Citrus medica limonum (Lemon) peel oil, Sodium olivamphoacetate, Polyquaternium-10, Sodium chloride, Decyl glucoside, Coco-glucoside, Glyceryl oleate, Phenoxyethanol, Benzyl alcohol, Potassium sorbate, Sodium dehydroacetate, Limonene.

Ingrediënten WECOLOUR conditioner

Aqua (Water), (Eau), Cetyl alcohol, Stearyl alcohol, Cetrimonium chloride, Arctium lappa root extract, Mangifera indica (Mango) fruit extract, Salvia officinalis (Sage) leaf extract, Lactic acid, Glycolic acid, Citrus medica limonum (Lemon) peel oil, Glycerin, Phenoxyethanol, Benzyl alcohol, Sodium dehydroacetate, Potassium sorbate, Parfum (Fragrance).

 

Ik heb geen haarverf kwast of andere spullen bij mijn haarverf nodig
Ik heb geen haarverf kwast of andere spullen bij mijn haarverf nodig
Bestel je een verpakking WECOLOUR haarverf? Dan ontvang je een compleet pakketje. Alles wat je nodig hebt om je haar te kunnen verven zit erbij. Dit zit er in je verpakking.

Wil je geen haarverf kwast, heb je geen haarverfkwast nodig of wil je bestellen zonder kwast? Omdat onze haarverf voorverpakt is, is het vooralsnog niet mogelijk om zonder verfkwast of handschoenen te bestellen. Dit kan wel als je onze eco-verpakking bestelt. Je bestelt dan wel meteen 4 tubes haarverf. Er zit dan alleen activator bij en verder niets. Daarom kunnen we dit een stuk voordeliger aanbieden. Voor slechts EUR 49,95 haal jij de ecoverpakking in huis.

Voor de kapperskwasten geldt: stuur deze per 10 retour naar WECOLOUR. Wij gebruiken ze dan opnieuw.

Je ongebruikte verfkwasten kun je aan WECOLOUR retour sturen, gewoon in een envelop. Het adres is:
 
WECOLOUR
Van Speijkstraat 1
2202GJ Noordwijk
 
Als je 10 kwasten bij elkaar hebt, wegen die, samen met de envelop, nog net geen 100 gram. De verzendkosten bedragen dan (tarief 2021) EUR 2,88. Dit zijn drie postzegels. Als we de ongebruikte verfkwasten retour (met een begeleidend briefje met jouw gegevens) van je hebben ontvangen, ontvang je van ons, als dank, een fijn WECOLOUR product! 

Alvast hartelijk bedankt voor je moeite!

Kan ik ook een kleurspoeling bestellen?
Kan ik ook een kleurspoeling bestellen?

Nee; wij verkopen alleen permanente haarverf. Dat wil zeggen dat je de kleur er niet uit kunt wassen, maar dat de kleur er langzaam uit groeit. 

Zijn WECOLOUR producten vrij van microplastics?
Zijn WECOLOUR producten vrij van microplastics?

Op dit moment zijn drie van onze producten vrij van microplastics:

Conditioner
Dark Bamboo en
Colour Mask.

Wij streven ernaar ook de andere producten microplastics-vrij te maken.

Zijn jullie producten Curly Girl proof?
Zijn jullie producten Curly Girl proof?

Op dit moment zijn vier van onze producten helemaal Curly Girl proof namelijk:

Conditioner
Colour Mask
Volume Mousse en
Natuurlijke haar wax.

Wij streven ernaar nog meer producten aan dit lijstje toe te voegen. Onze haarverf wordt door veel Curlies naar tevredenheid gebruikt. Want ondanks dat er een heel klein beetje Cera Alba (bijenwas) in zit, zijn de ingrediënten zo puur mogelijk. WECOLOUR haarverf is dan ook een stuk minder schadelijk voor je krullen dan de meeste andere haarverf!

Onze klanten aan het woord