Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Menumenu
Home Shop
Over ons
FAQ Blog Contact

Uitgroei verven

uitgroei-vervenJe wilt je uitgroei verven?  Gebruik dan de haarverf van WECOLOUR. WECOLOUR is ontstaan vanuit de gedachte dat mooi geverfd haar ook kan zonder de verfpakketjes van de drogisterij. Professionele haarverf voor thuisgebruik, in de meest pure vorm. De haarverf bevat geen ammonia, waardoor het een neutrale geur heeft. De haarverf is 100% grijsdekkend en veel beter dan de verf die je bij de drogist koopt. De haarverf is na opening 12 maanden houdbaar en dus ideaal voor je uitgroei. Je kunt er vaak 2  of 3 keer mee doen.uitgroei_verven

Hoe je uitgroei verven met WECOLOUR? 

Als je je haar verft, weet je hoe vaak je je uitgroei moet verven. Eenmaal verleid, kun je bijna niet meer terug. Afhankelijk van de kwaliteit van je haar, zul je tussen de 4 en 8 weken weer moeten bijkleuren. De een vindt het uiteraard minder belangrijk dan de ander, maar gemiddeld groeit haar 1 centimeter per maand en zie je na 6 weken dus wel weer je eigen haarkleur terugkomen. De haarverf van WECOLOUR is heel erg mild en zacht voor je haar en je hoofdhuid. Als je 1 keer in de 4 - 8 weken je uitgroei verft, kun je de rest van je haar ook weer opfrissen. Dit doe je nadat je de uitgroei hebt gedaan. Nadat het 20 minuten is ingetrokken doe j 1/3e deel water bij de jouw verfbakje en hiermee bestrijk je de lengtes en punten. Zo belast je het haar veel minder en krijg je toch weer een mooie, frisse kleur met een gezonde glans.

Waarom je uitgroei verven met WECOLOUR haarverf?

Een pakket haarverf kun je dus meerdere keren gebruiken als je je uitgroei verft. De eerste keer betaal je € 9,95 en je krijgt voordeel als je meerdere pakketten tegelijkertijd bestelt. Ook hebben wij haarverzorgings producten zoals shampooconditionerdark bamboo en argan silk die de kwaliteit van je haar heel gezond houden. Dus verf je uitgroei met haarverf van WECOLOUR en ontdek zelf hoe makkelijk het is.

Uitgroei verven


Kwaliteit gegarandeerd
Verf
je haar
Succes
verzekerd!
Onze klanten aan het woord

Het is een top product, echt de beste haarverf die ik ken. Het dekt de grijze haren 100%, tevens krijg je geen last van je hoofdhuid. Ik zou geen andere verfproducten meer willen. 

A. Pluijm, 12/09/2018

Ik heb hier hele goede ervaringen met mijn haar verven. Online dus haarverf gekocht om zelf mijn haar te verven, maar twijfelde over de kleur. Na contact via email werd mij geadviseerd  eerst mijn haar te verven met de lichtere kleur. Wanneer later blijkt dat die haarkleur toch te licht is, krijg ik kosteloos een donkerdere pakket haarverf toegestuurd. Zo gezegd zo gedaan! Dat vind ik service!!! 

Trienna uit Leiden