Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Menumenu
Home Shop
Over ons
FAQ Blog Contact

WECOLOUR kortingscode

WECOLOUR kortingscode?

Wil je ook graag zelf je haar verven op een gezonde manier? Dan kies je natuurlijk voor WECOLOUR haarverf. En dat kan regelmatig met korting. Kortingscodes kun je vinden op onze Facebook pagina.

Heb je WECOLOUR nog nooit geprobeerd? Je krijgt bij je eerste bestelling €10 korting op de haarverf als je een account aanmaakt. De normale prijs is €19,95 voor een verpakking. Als je twee of drie haarverfpakketten tegelijk bestelt, betaal je €16,95 per pakket en bij vier of meer pakketten slechts €14,95!

WECOLOUR haarverf voor thuis is alleen online verkrijgbaar en ontstaan vanuit de gedachte dat mooi gezond geverfd haar ook kan zonder de schadelijke ingredienten die vaak in de haarverf van de drogisterij zitten. De beste haarverf, zo puur mogelijk met een natuurlijke dekking, ook voor grijs haar. En uiteraard dierproef vrij! Na opening is de haarverf 12 maanden houdbaar. Je kunt er dus meerdere keren je uitgroei mee verven.

Onze trouwe klanten beoordelen onze haarverf met een 8.6! Je kunt de kleurentool gebruiken. Dan weet je precies welke haarverf het beste bij je past. Weet je al welke kleur haarverf je wil, maak dan direct je keuze uit een van de 23 kleuren. Op werkdagen besteld voor 16.00 uur, is morgen in huis, ook met je kortingscode.

WECOLOUR kortingscode


Kwaliteit gegarandeerd
Onze klanten aan het woord