Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje.
WECOLOUR haarverf
> Verder winkelen
of
bestellen
Bestellen >
Menumenu
  5 euro korting met code BLACKFRIDAY2020

  WECOLOUR Spaarprogramma

  Bij WECOLOUR waarderen wij onze klanten enorm. Als blijk van deze waardering hebben we het WECOLOUR spaarprogramma in het leven geroepen. Door middel van dit spaarprogramma willen wij jou als vaste klant bedanken voor je vertrouwen. Het werkt als volgt: 

  • Voor iedere bestede euro ontvang je 1 punt.
  • 100 punten geven je recht op €5 korting.
  • Je kunt ook doorsparen voor €20 korting (300 punten), €40 euro korting (500 punten) of €100 korting (1000 punten).
  • Je punten zijn geldig tot een jaar na je laatste aankoop.
  • Je vindt het aantal gespaarde punten in je account onder het kopje: spaarprogramma.

  Heb jij punten gespaard en wil je deze inwisselen? Dit doe je heel gemakkelijk op de betaalpagina met de button "punten inwisselen". Je wisselt automatisch je hoogst behaalde puntendrempel in (dus 100, 300, 500 of 1000 punten). Het is technisch gezien niet mogelijk om een bestelling van 0 euro af te ronden. Je moet dus altijd minimaal 1 euro afrekenen. Dit betekent dat wanneer je 500 punten inwisselt voor 40 euro korting, je minimaal voor 41 euro moet bestellen. Let op: om punten te kunnen sparen moet je ingelogd zijn (en dus niet als gast bestellen). We kunnen de punten alleen toekennen aan klanten met een account. 

  GA NAAR DE SHOP

  WECOLOUR-Spaarprogramma

   

   

  WECOLOUR Spaarprogramma


  Kwaliteit gegarandeerd
  Onze klanten aan het woord

  Ik gebruik de haarverf nu ruim twee jaar en zelfs mijn kapper staat versteld van het resultaat. Sinds ik de haarverf van WECOLOUR koop wordt de kwaliteit van mijn haar iedere keer beter. Voor mij geen andere haarverf meer!

  Gerda uit Nijkerkerveen

  De haarverf van We Colour is absoluut geweldig. Zeer zacht voor het haar( heb heel fijn haar), gemakkelijk aan te brengen. Zeer prettig ruikende haarverf. Pakketje past in de brievenbus en alles wat je nodig hebt om het haar te verven, zit erbij.  Ben superblij dat ik We Colour ontdekt hebt, gebruik alleen nog deze haarverf!

  Coby