Account
Over ons
Contact
Vragen? 071 - 302 04 44
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Waar ben je naar op zoek?

Waarom is de haarverf duurder dan bij de drogist?

De haarverf van WECOLOUR is iets duurder dan bij de drogist omdat het professionele haarverf is waarmee je thuis je haar kunt verven. De kwaliteit is veel beter dan de meeste merken van de drogist. Er zitten voornamelijk verzorgende ingrediënten in en zo min mogelijk schadelijke stoffen. Dat merk je direct aan je haar! Daarnaast blijft je haarkleur langer mooi omdat je je haar gezond(er) houdt. Je hoeft dus minder vaak je hele haar te verven.

Daarnaast is een groot voordeel van WECOLOUR haarverf dat je deze, anders dan bij de drogist, niet in een keer op hoeft te maken. Als je haar korter is dan schouderlang, dan kun je de verf en de activator die je niet nodig hebt, mits je deze nog niet hebt gemengd, nog een jaar bewaren. Je kunt er dan bijvoorbeeld je uitgroei nogmaals mee te verven of zelfs je hele haar. Of kleuren mee mengen.

Ook wordt de haarverf thuis in de brievenbus bezorgd. We vragen geen extra bijdrage voor de verzendkosten, maar de verf moet wel bij jou bezorgd worden. Dit maakt dat we een mooi, kwaliteitsproduct kunnen bieden voor € 19,95. 

Instructie video’s
Uit welke haarkleuren kun jij kiezen?
Ontdek het in 4 stappen, met onze gratis kleuradvies tool!