Account
Over ons
Contact
Vragen? 071 - 302 04 44
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Waar ben je naar op zoek?

Wat maakt de haarverf van WECOLOUR zo uniek?

De haarverf van WECOLOUR is professionele haarverf, ontwikkeld voor thuisgebruik. De verf is beter voor je haar dan de verf die je bij de drogist kunt kopen. Het is dan ook veel milder voor je hoofdhuid en je haar. De kleur houdt daarom ook langer. Er zit geen ammonia, ppd en resorcinol in de verf, waardoor het haarverf in de meest pure vorm is. Toch dekt WECOLOUR wel op grijs haar! WECOLOUR haarverf is niet getest op dieren dus dierproefvrij oftewel cruelty free! Andere gezondere haarverven, op natuurlijke basis dekken meestal niet op grijs haar. 

Daarnaast krijg je bij WECOLOUR persoonlijk kleuradvies als je vragen hebt en bieden wij een niet goed-geld terug-garantie!

De haarverf van WECOLOUR is verpakt in pakketjes die door de brievenbus passen. Bij grotere bestellingen maken we er wel een pakket van. Je kunt de haarverf meerdere keren gebruiken als je niet alles in een keer nodig hebt. WECOLOUR haarverf is namelijk na opening 12 maanden houdbaar. Naast de haarverf zit er in het pakket een duidelijke gebruiksaanwijzing, een sachet shampoo en conditioner in die je haar verzorgen na het verven. Ook zit er een haarverfkam met kwastje en plastic handschoenen bij. Je ontvangt dus een compleet pakket als je bij WECOLOUR haarverf bestelt! 

Instructie video’s
Uit welke haarkleuren kun jij kiezen?
Ontdek het in 4 stappen, met onze gratis kleuradvies tool!