Account
Over ons
Contact
Vragen? 071 - 302 04 44
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Waar ben je naar op zoek?

Hoe gebruik ik mijn extra activator?

Heb jij wat hardnekkige grijze haartjes die moeilijk dekken, zoals vaak voorkomt bij de slapen bijvoorbeeld? Dan kun je extra activator bijbestellen als je online haarverf bij WECOLOUR bestelt. Hoe kun je deze nu het beste toepassen om die hardnekkige grijze plukjes te dekken?

Je brengt hiervoor de pure activator (waterstofperoxide) aan op de grijze haren. Gebruik een kam om de extra waterstofperoxide door de betreffende gedeeltes te kammen. Dit laat je twintig minuten intrekken. Hierna breng je de verf op de gebruikelijke wijze aan (dus kleurcrème gemengd met de activator) aan en laat je dit de aangeven tijd of eventueel 10 minuten langer inwerken.

Heb je extra activator nodig voor het voorbeitsen? Je kunt een extra flesje mee bestellen op het moment dat je haarverf bestelt. In het bestelproces van je nieuwe kleurtje kom je deze optie vanzelf tegen. Een extra flesje activator van 60ml bestel je mee voor € 2,50. Lees meer over het beitsen van hardnekkige stukjes grijs haar in de blog: Grijs haar voorpigmenteren en beitsen.

Instructie video’s
Uit welke haarkleuren kun jij kiezen?
Ontdek het in 4 stappen, met onze gratis kleuradvies tool!