Account
Over ons
Contact
Vragen? 071 - 302 04 44
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Waar ben je naar op zoek?

Hoe zorg ik ervoor dat ik geen verf in de badkamer krijg?

WECOLOUR haarverf is, omdat het niet zo heel erg dun is als verf in een flacon, makkelijk in het gebruik en zonder druppelen en druipen op te brengen. Dit horen wij vaak terug van gebruiksters.

Maar bij het verven van je haar komt de verf, zeker bij het uitwassen, toch in contact met jouw sanitair en tegels. Pas zeker op als je natuursteen hebt, daar dringt de verf makkelijk in omdat natuursteen poreus is. Kijk ook goed uit met onbehandeld hout en voegen en badkamerkleedjes en of handdoeken.

Trek daarnaast, om je kleding te beschermen, een oude trui of T-shirt aan en gebruik oude handdoeken. Voordat je de verf gaat mengen, doe je wat vaseline op je voorhoofd om te voorkomen dat je je huid meekleurt en trek je handschoenen aan. Leg eventueel iets onder het verfbakje waar je de verf in gaat mengen en zorg ervoor dat je de kwast altijd in het bakje legt en niet in de wasbak. Spoel en was je haar onder de douche, in je bad of douche heb je de minste kans op vlekken.

Mocht er toch verf op kleding komen, spoel het dan direct uit met water. Daarna zoals gebruikelijk wassen en grote kans dat de vlek er dan gewoon uit is.

Instructie video’s
Uit welke haarkleuren kun jij kiezen?
Ontdek het in 4 stappen, met onze gratis kleuradvies tool!