Account
Over ons
Contact
Vragen? 071 - 302 04 44
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Waar ben je naar op zoek?

Hoe krijg ik een goede dekking van mijn grijze haren?

Als je (gedeeltelijk) grijs bent en je haar gaat verven, dan wil je uiteraard dat de haarverf grijsdekkend is. Wil je zeker weten dat je nieuwe kleur goed dekt? Kies dan voor een natuurkleur of een goudkleur, een kleur waarvan het kleurnummer eindigt op .0 of voor goud op .3. Natuurkleuren en goudkleuren dekken namelijk altijd beter dan andere kleuren. De natuurkleuren die wij hebben zijn zwart (1.0), donkerbruin (3.0), bruin (5.0), lichtbruin (6.0), donkerblond (7.0), natuurlijk blond (8.0), natuurlijk lichtblond (9.0) en zeer licht natuurlijk blond (10.01). Voor de kleuren met goud kun je kiezen uit de goud donkerblond 7.3, de goudblond 8.3 en de licht goudblond 9.3. Deze kleuren staan het beste bij warme lente types.

Wij hebben nog veel meer tips over hoe je het beste je grijze haar kunt verven, lees daarvoor hoe zorg je dat je nieuwe haarkleur ook je grijze haar goed dekt?

Doordat onze haarverf as pure as possible is en er bijvoorbeeld geen ammonia en ppd in onze haarverf zit, kan het bij sommige mensen zijn dat de dekking iets transparanter is. Laat het ons dan weten. Doordat de haarverf veel milder is, gaat dit soms ten koste van de dekkracht. Dit los je meestal op door 1 tint donkerder te nemen. Wil je dat niet, dan krijg je gewoon je geld terug.

Instructie video’s
Uit welke haarkleuren kun jij kiezen?
Ontdek het in 4 stappen, met onze gratis kleuradvies tool!