Account
Over ons
Contact
Vragen? 071 - 302 04 44
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Waar ben je naar op zoek?

Hoe lang moet ik haarverf in mijn haar laten zitten?

WECOLOUR haarverf laat je na het aanbrengen 35 minuten inwerken, behalve de asnuances. Asnuances herken je aan een kleurnummer met een 1 direct volgend na de punt. Asnuances laat je 45 minuten inwerken.

Ben je vrij grijs of dekt jouw haar moeilijk? Laat dan WECOLOUR haarverf 45 minuten inwerken. Wil je alleen je uitgroei verven, dan adviseren wij je om het laatste kwartiertje van de inwerktijd ook je lengtes nog even op te frissen. Daarvoor meng je de verf die je over hebt in het bakje met 1/3e deel water en dat doe je in de lengtes en de punten. Dit laat je samen nog vijftien minuten inwerken voordat je het uitspoelt. Op deze manier belast je je haar veel minder, blijft de kwaliteit veel beter.

De kleur blijft lang mooi en doordat er geen ammonia, PPD en andere agressieve ingrediënten in zit, is het veel beter voor je haar en je hoofdhuid. Probeer het eens. We hebben 44 kleuren, de haarverf is na opening houdbaar en mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, dan krijg je gewoon je geld terug.

 Lees ook: De inwerktijd van haarverf; feiten en fabels.

Instructie video’s
Uit welke haarkleuren kun jij kiezen?
Ontdek het in 4 stappen, met onze gratis kleuradvies tool!