Account
Over ons
Contact
Vragen? 071 - 302 04 44
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Waar ben je naar op zoek?

Hoe vaak moet ik mijn haar verven?

Hoe vaak je je uitgroei verft is per persoon verschillend en ook een persoonlijke keuze. Bij de één valt de uitgroei minder op dan bij de ander. Of je ervaart je uitgroei niet als storend. Bij krullend haar valt uitgroei ook wat minder op dan bij erg stijl haar. Bij sommige mensen groeit het haar ook sneller dan bij anderen, en zie je dus sneller een uitgroei ontstaan. Gemiddeld kun je er van uit gaan dat je je haar vanwege een storende uitgroei één keer in de vier tot zes weken moet verven. Je kunt dan het beste alleen je uitgroei doen. Alleen je uitgroei verven kun je meestal twee keer achter elkaar doen. De derde keer adviseren wij om weer je hele haar te verven, omdat de kleur in je lengtes inmiddels toch wat vervaagt. 

WECOLOUR haarverf is niet belastend voor de conditie van je haar, in tegendeel. Wat dat betreft kun je dus met een gerust hart je haar of uitgroei verven zo vaak je wilt. Alleen onze kleur 11.1, de zeer licht asblond, is door de 9% waterstofperoxide minder mild voor je haar.

In een pakket van WECOLOUR zit een tube met 60ml haarverf. Met de activator erbij heb je 120 ml haarverf, en zelfs 180 ml bij de 11.1. Je kunt hier dus makkelijk drie keer je uitgroei mee verven. Na opening is de haarverf 12 maanden houdbaar. Er zijn 44 kleuren waar je uit kunt kiezen, die bijna allemaal grijsdekkend zijn. Alleen de 11.1 zeer licht abslond is niet geheel grijsdekkend. Wil je zeker weten dat je een grijsdekkende kleur bestelt, maak dan gebruik van onze haarkleur adviestool.

Instructie video’s
Uit welke haarkleuren kun jij kiezen?
Ontdek het in 4 stappen, met onze gratis kleuradvies tool!