Account
Over ons
Contact
Vragen? 071 - 302 04 44
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Waar ben je naar op zoek?

Hoeveel haarverf heb ik nodig?

Één verpakking haarverf, dus een tube gemengd met de activator, is voldoende voor normaal haar dat tot op de schouders komt. Heb jij korter haar, dun haar of wil je alleen je uitgroei verven, dan heb je waarschijnlijk niet de hele tube nodig. Bij bijna alle merken haarverf voor thuisgebruik, moet je in één keer de verf aanmaken en kun je eenmaal geopende haarverf niet bewaren. Bij WECOLOUR wel!

Je kunt dus precies mengen en gebruiken wat je nodig hebt en de rest bewaren. De kleurcrème is in de tube, na opening, nog 12 maanden houdbaar.

Voor je uitgroei heb je soms aan maar één derde tube genoeg, afhankelijk van je haar en de lengte van je uitgroei. Je mengt dan 20 gram kleurcrème met 20 gram activator volgens de instructie (je uitgroei verven) zoals die bij elk pakket haarverf is bijgesloten. Voor een kort kapsel kun je de helft van de tube kleurcrème aanmaken en verder verven volgens de gebruiksaanwijzing die bij de verf zit.

Lees meer over hoeveel haarverf je precies nodig hebt voor jouw haar in het blog 'hoeveel haarverf heb je nodig als je je haar gaat verven'.

Instructie video’s
Uit welke haarkleuren kun jij kiezen?
Ontdek het in 4 stappen, met onze gratis kleuradvies tool!