Account
Over ons
Contact
Vragen? 071 - 302 04 44
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Waar ben je naar op zoek?

Haarverf abonnement bij WECOLOUR

Met een abonnement op jouw favoriete WECOLOUR haarkleur of haarverzorging- of stylingproduct, betaal je minder èn zit je nooit meer zonder! Je kunt op elk gewenst moment zelf in je account je abonnement beëindigen. Je abonnement stopt dan per direct, behalve als het al bijna tijd is voor een nieuwe levering, als de incasso al in gang gezet. Het kan dan zijn dat je dan dus nog een levering ontvangt. Je betaalt bij een abonnement alleen de voordelige prijs voor de producten die je afneemt en verder niets!

Bij het afsluiten van een abonnement betaal je één keer direct voor je eerste levering die na betaling direct verzonden wordt. Daarnaast geef je WECOLOUR toestemming om periodiek, met de frequentie die jij wilt producten naar jouw keuze op te sturen en dit geld te incasseren. Je kunt hierbij kiezen voor Ideal, creditcard, Bancontact, Giropay of SOFORT Banking en de KBC/CBC-Betaalknop (afhankelijk van het land waar je woont). Je kiest zelf welke producten je met welke frequentie wilt ontvangen. Je kunt dit op ieder gewenst moment opzeggen of wijzigen. Wil je iets wijzigen dan kun je het beste het huidige abonnement opzeggen en een nieuwe aanmaken. Dit in verband met de automatische incasso. In één abonnement kun je alleen voor een en dezelfde leveringsfrequentie kiezen. Wil je voor een ander product een andere leveringsfrequentie, dan sluit je hiervoor een ander abonnement af.

Met een abonnement op WECOLOUR haarverf, betaal je altijd minder. Een pakket haarverf kost dan slechts €18,95 (in plaats van 19,95). Bestel je er twee per keer dan betaal je €17,95 per pakket (in plaats van 18,95) en bij vier betaal je €17,95 per pakket (in plaats van 17,95). Op de verzorgingsproducten krijg je per product € 2,00 korting. Maar kies jij voor een ecoverpakking in je abonnement? Dan betaal je de normale prijs hiervoor. We bieden deze verpakking namelijk al superscherp geprijsd aan.

Instructie video’s
Uit welke haarkleuren kun jij kiezen?
Ontdek het in 4 stappen, met onze gratis kleuradvies tool!