Account
Over ons
Contact
Vragen? 071 - 302 04 44
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Waar ben je naar op zoek?

Retourneren

Je kunt (een gedeelte van) je bestelling retourneren. De verzendkosten zijn wel voor eigen rekening. Het spreekt voor zich dat de producten compleet, onbeschadigd, ongeopend en ongebruikt dienen te zijn. Alleen de eco-verpakking kan niet retour worden gezonden. 

Stuur even een e-mail aan info@wecolour.com met wat je retour gaat sturen en waarom. Het pakket inclusief een briefje met jouw NAW-gegevens kun je opsturen naar:

WECOLOUR
Van Speijkstraat 1
2202GJ  Noordwijk

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat WECOLOUR niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde pakketten. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed. De haarverf moet binnen de zichttermijn van dertig dagen geretourneerd zijn. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van je pakket. Haarverf moet in de originele verpakking teruggestuurd worden. 

Wordt aan deze voorwaarden voldaan, dan maken wij het aankoopbedrag binnen 24 uur na ontvangst over op de betaalrekening waarmee je de bestelling hebt betaald. 

Instructie video’s
Uit welke haarkleuren kun jij kiezen?
Ontdek het in 4 stappen, met onze gratis kleuradvies tool!